facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Sevilla

Café Sevilla

Info

Roermonds eerste echte Spaanse tapasbar! Bij ons kun je een echt Spaans biertje komen drinken, genieten van onze selectie van kleine Spaanse gerechtjes en verschillende soorten Spaanse wijnen proeven. Spaanser dan Café Sevilla wordt het niet.

Adres: Brugstraat 21, 6041 EP Roermond
Telefoonnummer: +31 (0)6 15 46 48 82
Stad: Roermond
Route: Brugstraat 21
Postcode: 6041 EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Irodion Roermond - Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion Roermond - Grieks Specialiteiten Res... 568 meter voor eerst besteld ,het was warm en goed en de bezorging op tijd, nog te vroeg voor d...
Sanchos Sanchos 592 meter Na 2 happen wist ik het zeker, dit is niets. All you can eat concept. Beloofd ook al ...
Recensies
De bediening is heel vriendelijk en kundig maar het eten is de prijs helaas niet waard.. er zaten een aantal lekkere gerechten tussen maar de kip en spareribs waren droog en voor een klein schaaltje tomaten vragen ze €4,50. Zonde want de sfeer is heel gezellig maar het eten maak ik thuis beter en veel goedkoper..
Lekker eten, alleen niet heel bijzonder... goede wijn. 2 personen in de bediening bij een vol restaurant is echt te weinig, 2x een half uur op drinken moeten wachten ...
Eetcafe Sevilla is een Aanrader voor een Gezellige Avond .Top Bediening .Geen lange wartijd . Top Aanbod. Voor idereen die van Spaanse eeten houd. Gewoon proberen Top.Het heele Team van Sevilla is Top Verder zo .Top.
Op elk gerecht een uur moeten wachten en gerechten kwamen heel lang na elkaar pas. Erg duur in verhouding met wat we gegeten hebben.
Gezellig, klein tapas restaurant. Gevarieerde kaart, heerlijke gerechten voor een goede prijs. Vriendelijke bediening. Aanrader !
Restaurant zag er niet heel bijzonder uit, maar dat de bediening maakt dat meer dan goed. Eten is prima.
Heel gezellig cafe met heerlijk eten. Goede bediening en relaxte sfeer. Absoluut een aanrader!
Heerlijke gerechten, lekker biertje, super wijntje. Een aandachtspunt is de akoestiek, niet geschikt voor een gewoon gesprek, m.a.w. veel herrie.
Hier begrijpen ze het... van bediening tot het eten en van sfeer tot aan de lekkere dranken.. toppertje
Ook vandaag weer heerlijk gegeten en gedronken bij Sevilla. Vriendelijk personeel en fijne plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid