facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café/Restaurant 't Norgerhout

Café/Restaurant 't Norgerhout

Info

't Norgerhout: gelegen in een bosrijke omgeving kunt u genieten van een heerlijke maaltijd, koffie met gebak en meer!
Ook zaalverhuur, buffet en feesten.

Geschiedenis

Café/Restaurant 't Norgerhout: gelegen in een bosrijke omgeving kunt u genieten van een heerlijke maaltijd (zowel lunch als diner), koffie of thee met gebak, gezellige borrelhapjes etc.
Het restaurant is gelegen langs de weg met een ruime eigen parkeermogelijkheden.
't Norgerhout biedt vermaak voor jong en oud! Zo is er aanwezig een biljarttafel, oud-Hollandse spelen en een buiten-midgetgolfbaan.

Adres: Asserstraat 55, 9331 JB Norg
Telefoonnummer: 0592-612359
Stad: Norg
Route: Asserstraat 55
Postcode: 9331 JB



op zoek naar gerelateerd: Norgerhout review, Café Norg, Lunchen Norg, Wapen van Norg, asserstraat 55, 9331 jb norg, Paasbrunch Norg, Wapen van Norg menukaart, De Baander Norg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Succes Cafetaria Succes 1 km Even tussendoor Snackbar Succes bestelling ophalen en terug naar huis gereden. Het is...
Zwaneveld Zwaneveld 1 km Enthousiaste uitbaatster. Vroeg waar of ik vandaan kwam. Met Oldenzaal als antwoord, ...
Recensies
Uitstekend restaurant! We aten het viergangen verrassingsmenu 44 euro, waarbij heel goed rekening werd gehouden met onze wensen. Bijpassende wijn en betrokken personeel maakte het avondje uit compleet. Aanrader!
Het eten wat wij daar hebben gegeten was voortreffelijk. Goede gastheren, en nette bediening. Top!
Heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening. En op terras stoelverwarming
Heerlijk gegeten. Leuke bediening en mooi ingericht restaurant met dito fijn terras. Komen hier zeker weer Vegetarische menuopties: Meerdere opties Parkeren: Gratis ruime parkeerplaats Speciale dieetwensen: Staat duidelijk op de kaart dat hier mogelijkheden voor zijn.
Ze zijn in coronatijd begonnen en dat was hard aanpoten. Als je nu ziet wat ze ervan gemaakt hebben, geweldig! We gaan er vaak naartoe omdat we gezellig willen zitten, vriendelijke mensen om ons heen en echt heerlijk eten! Je merkt ook dat we niet de enige zijn die dit restaurant waarderen. Leuk om te zien! En het eten wordt met smaak bereid en ziet er kunstig uit op je bord.
Wat een verademing!!! Eindelijk een restaurant die gewoon je heerlijk laat genieten! Heerlijk eten! Met originele twist! Een serveerster, nee, een op en top Gastvrouw!! Zaak was keurig, eindelijk een zaak waar je ziet dat er aandacht aan wordt geschonken. Zeker een plek om weer terug te komen!
Het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders hier gevierd. Een hele gezellige sfeervolle zaak. Wat hebben de eigenaren het hier goed voor elkaar! Zeer vriendelijk, zeer goed benaderbaar, geen vraag is te gek. Men denkt alleen in mogelijkheden. Niks is te moeilijk. Mijn zoon heeft Coeliakie maar hier kan alles glutenvrij geregeld worden. Het eten was echt zo super lekker. Deze is zaak is echt een aanrader om gewoon keer uit eten te gaan maar dus zeker ook voor een feest! De bediening was ook echt aardig met top service! Chapeau! Speciale dieetwensen: Glutenvrij eten is hier een feest! Alles is echt mogelijk!
Eetgelegenheid net buiten Norg. Eigenaar probeert er wat van te maken door op de kaart wat bijzondere gerechten te zetten. Ook de inrichting en het terras is geüpdatet. Service is vriendelijk en klantgericht. Een aantal terras plaatsen zijn verwarmd via dekens en kussens. Ruime parkeergelegenheid. Prijzen zijn stevig voor wat wordt geboden, maar men probeert wel kwaliteit te leveren. Al met al wel de moeite waard om hier een luch of diner te gebruiken. Maar waarom 3 sterren? Hier en daar zijn is het wat overdone. Veel gerechten worden opgediend via houten onderzetters. Oogt wel apart maar is zeker niet erg hygiënisch. Groepen en gezinnen krijgen meer aandacht van de bediening dan stelletjes of losse bezoekers. Wekt de indruk dat omzet belangrijker is dan klantvriendelijkheid.
Fantastisch gegeten met 3 volwassenen en 2 kinderen. Shared dining voor de 3 volwassener was echt een gastronomisch feest. Alles super vers en perfect op smaak. Perfect wijnadvies van Tim erbij en je avond is top! Aanrader!
Heerlijk gegeten, attente en vlotte bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid