facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Restaurant Land En Zeezicht

Café Restaurant Land  En Zeezicht
"Midden in het Werelderfgoed Waddenzee."
Adres: Grandijk 2 , Holwerd 9151 AE, NL
Telefoonnummer: 0519 561 406
Stad: Holwerd
Route: Grandijk 2
Postcode: 9151 AE



op zoek naar gerelateerd: café restaurant land- en zeezicht holwerd, restaurant marken, café restaurant land- en zeezicht grândyk holwerd, restaurant holwerd haven, menukaart land en zeezicht marken, land en zeezicht holwerd webcam, restaurant holwerd, land en zeezicht texel
Recensies
Leuke spot, goed eten op de kaart, zowel lunch als diner, maar borrelplank is bijzonder, kok maakt leuke keuzesEten: 5/5
Je kan merken dat ze snel moeten schakelen ivm de vertrektijden van de boot. Zeer vriendelijk personeel en zijn super snel met bedienen. Wij hadden zelfs binnen 10 minuten onze lunch op tafel staan, wat ook zeer lekker smaakte. Het restaurant is goed overzichtelijk en keurig schoon. Ook kan je lekker genieten van een mooi uitzicht op de Waddenzee en je ziet de boot aankomen en/of vertrekken.
Wilden hier gaan avondeten op het terras. Drankje besteld en ze zouden later terugkomen om het eten op te nemen. Ze kwamen niet terug bij ons en kregen van anderen te horen en werd tegen anderen op het terras gezegd dat we binnen 15 minuten konden bestellen vanwege drukte binnen. We hebben hier op gewacht en later kon het nog steeds niet vanwege de drukte. Service was erg slecht. We waren er klaar mee en gingen afrekenen en binnen aangekomen werden er daar wel gewoon bestellingen opgenomen. Terras was blijkbaar niet belangrijk. Niet voor herhaling vatbaar.
Heerlijk geluncht Super vriendelijke bediening Mooi uitzichtEten: 5/5
De fish&chips prijs/kwaliteit slaat echt nergens op. Je krijgt meer voor minder geld als je kibbeling en bakje friet los besteld. Bediening was het ermee eens, maar had geen oplossing. Geen fijne nasmaak.
Vaste stek om voor de overtocht even lekker koffie te drinken en te lunchen. En dat kan hier echt fantastisch. Aardige bediening, goede kaart, heerlijke eten. En vraag om een kaartje voor gratis plasje op de weg naar beneden.
Prima plek om een hapje te gaan eten of een koffie te doen voordat je op de boot naar Ameland gaat, of als je terug komt. Beetje gedateerd, maar personeel is vriendelijk en de keuken klopt qua prijs kwaliteit verhouding.Eten: 4/5
Sympathiek personeel. Koffie werd snel gezet en ik vond het een prima prijs. Ik kreeg een muntje op van het toilet te mogen gebruiken. Zaak ziet er goed verzorgd uit.
Hier een lekkere uitsmijter gegeten op het terras. Vriendelijk personeel. Maar.. het is me een raadsel waarom - in deze moderne tijd - er geen lift of helling aanwezig is om dat terras te bereiken! Dus voor minder validen onbereikbaar! Desgevraagd kwamen er slappe excuses over dat het zout vd zee de lift teveel zou aanvreten, maar daar zijn vast oplossingen voor. En een helling heeft in ieder geval geen last van dat zout.
Lekker gegeten. Ziet er mooi uit! Uitzicht op het water. Aardig personeel, wel jammer dat ze ons even vergat, maar kwam er daarna snel aan. Toiletbezoek kost vijftig cent, met bonnetje trekken ze dat van je eindbedrag af. Coronamaatregelen worden gehandhaafd, genoeg afstand en gezondheidscheck.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid