facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café-Restaurant de Wijnhaven

Café-Restaurant de Wijnhaven
"Cafe restaurant de Wijnhaven is een gezellig café midden in het centrum van Delft. Van 's ochtends 11 uur tot 1 uur 's avonds laat, 7 dagen per week, kan je hier terecht voor een hapje of drankje."
Adres: Wijnhaven 22, 2611CS Delft
Telefoonnummer: 0152141460
Stad: Delft
Route: Wijnhaven 22
Postcode: 2611CS


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 02:00
Vrijdag: 11:00 - 02:00
Zaterdag: 10:00 - 02:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: wijnhaven delft agenda, restaurant delft, wijnhaven delft telefoonnummer, brasserie wijnhaven, cafe de v, restaurant cafe delft, restaurant wijnhaven rotterdam, menukaart wijnhaven delft
Recensies
Vaker hier gegeten en was altijd top, lekker eten, goede prijs, vriendelijke service. Laatst hier ook gegeten, netjes betaald en toen is er volgens hun iets niet gelukt met de betaling. Was op mijn rekening gewoon afgeschreven. Werd op een nogal botte manier door de jongen van de bediening verteld dat ik nog een keer moest betalen. Hij bleef doordrammen dat wij nog een keer moesten betalen. Toen kwam uiteindelijk de manager en zij heeft op een normale manier aan ons uitgelegd wat er aan de hand was. Uiteindelijk was de betaling wel doorgekomen aan hun kant en hoefde ik niet nog een keer te betalen.. Heb nog nooit zoiets meegemaakt. Wat van hun personeel mag wel wat vriendelijker zijn tegen hun klanten, zeker in zo'n situatie..
Knusse plek om wat te eten en te drinken. Het eten is TOP en de service SUPER.Eten: 5/5
In een bomvolle Wijnhaven was gelukkig nog net een plekje voor ons 2. Lekkere kipsaté gegeten met mooie frietjes. Daarna een heerlijke espresso met een bijzonder lekker bitterkoekje erbij. Bijzonder attente bediening en onverwacht snelle service gezien drukte. Geolied team. Geen verfijnde gerechten maar wel goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader.
Gezellig sfeervol restaurant met verschillende verschillende verdiepingen. Personeel is erg vriendelijk en zorgt ervoor dat je niet zonder drinken komt te zitten. Eten was qua prijs kwaliteit ook geweldig.Eten: 5/5
Gezellig sfeervol zaakje, cafe vibe. Leuk om wat te eten of alleen iets te drinken. In de winterperiode erg mooi verlicht buiten. Boom met lampjes buiten. Gezellig terras op een centrale plek in DelftService: 5/5
Als het zou kunnen dan hadden we 6 sterren gegeven! We wilden even snel wat eten, dus maar even een 'daghap' voor weinig. Groot was onze verbazing over de kwaliteiten van het eten. Snel geserveerd, goede presentatie en werkelijk heerlijk! Daarbij was de serveerster top: super attent, warm, oplettend en oprecht niet van die ongeïnteresseerde 'is alles naar wens?' vragen en geen obligaat 'fijne dag' waar de desinteresse vanaf druipt. De zoete aardappel soep was top, de tortellini met ricotta heerlijk evenals de salade met mosterd kip. Qua drankjes hebben ze ook net wat andere opties. Zoals de frisse grapefruit tonic. En dat met uitzicht op de toren van de nieuwe kerk. De prijs/kwaliteit verhouding is uitzonderlijk goed en dan ook nog op een top plek. Niet te missen plek als je in Delft op pad bent!
Ben hier nu meerdere keren geweest, goed eten, lekkere biertjes op de tap en leuke bediening. Sfeer is ook er fijn, en niet duur! Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke gezellige zaak met vriendelijke jongedame in de bediening. Spare ribs waren echter heel vlak van smaak. Miste hierbij een sausje.
Eens in de zoveel tijd weer de behoefte om even op het terras te zitten en hapje te eten. Het is altijd goed, maar zal nooit verrassen!
Mogen helaas niet open, maar bezorgen wel via hun eigen webshop. Voor 1 uur besteld heb je het die zelfde dag nog thuis, super handig! Meiden die bezorgen houden netjes afstand en alles gaat via de reglementen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid