facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café-Restaurant de Kruik

Café-Restaurant de Kruik

Info

Gezellig eet en feestcafe in het prachtige dorp yerseke met een gezellig en groot zonneterras aan de achterzijde met speeltuin.Geschikt voor 120 personen

Geschiedenis

u kunt ook info vinden op de website www.eet.nu.nl/yerseke/de-kruik of hier op facebook onder cafe de kruik of cafedekruikschipper

Label

wij werken veel met bussen en groepen tot max.120 personen !

Adres: kaaistraat 7, 4401 ch Yerseke
Telefoonnummer: 0113571721
moc.liamtoh@teirf_nhoj
Stad: Yerseke
Route: kaaistraat 7
Postcode: 4401 ch


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 03:00
Dinsdag: 11:00 - 03:00
Woensdag: 11:00 - 03:00
Donderdag: 11:00 - 03:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 10:00 - 03:00
Zondag: 10:00 - 03:00


op zoek naar gerelateerd: cafe de kruik nederwetten, alle restaurants in yerseke, de kruik yerseke menukaart, yerseke terras, restaurants yerseke, lunch yerseke, cafe yerseke, brasserie yerseke
Recensies
Niet verwacht, was erg rustig in het eetgedeelte, maar toch een heerlijk 12uurtje en speciale tosti gegeten, echt een verassing! Aardige bediening, goed geregeld!
Lokale sfeer, de wachttijd op het eten liep wel echt lang uit. De mosseltjes met huisgemaakte frietjes waren SUPER LEKKER dus de wachttijd was snel vergeten
Overheerlijke mosselen,ook de garnaalkroketten en toast zijn supergoed. Superleuke bediening en vriendelijk. Kom hier ieder jaar speciaal eten vanuit Belgisch Limburg omdat het zo lekker is.
Tweemaal wezen eten. Eerste keer prima op wat lastige medegasten na, tweede keer hadden ze geen vis wat meer dan de helft van de menukaart beslaat en werd dat pas gemeld nadat we hadden besteld. Verder vriendelijk personeel dat goed hun best doet.
Deze avond was er te kort aan bediening en superdruk dus toen we binnenkwamen en de tuin 1/3 vol was gaf de uitbaatster al aan dat er eigenlijk geen plek was wel verstandig als ze kwaliteit wilde leveren met te weinig personeel maar het was OK om aan de bar te eten. Eten duurde inderdaad iets langer maar op de kwaliteit niet aan te merken. Prima gegratineerde oesters, pannetje mosselen, knapperig broodplankje, Heerlijke verse patat en knapperige salade. De jonge bediening was onwijs aardig, de uitbaatster was nogal gestressed en mopperig en aan vakantie toe maar daar had ze ook een reden voor want het dorp was overstroomd met hongerige toeristen. Allerlei excuses achteraf, weet ook niet waarvoor want wij hadden prima gegeten met ... Mort Subite Kriekenbier op tap! Waar hebben ze nu het beste kriekenbier ter wereld op tap? In de Kruik! Dus eten en iets van 7 ! grote kriekenbier op tap voor nog geen 50,- ! met jaren 80 disco hits en Andre Hazes quotes op de muren op de koop toe!
Heerlijk gegeten. Een menu voor een aantrekkelijke prijs. De vissoep voor mijn nieuw was een traktatie. Mosselen smaakten heerlijk. Evenals de patat. Ook de manier van opdienen deed leuk aan. De kop koffie werd op een leuke manier geserveerd. En dat alles door een vriendelijke prettige bediening. Toch een nadeeltje nl. De wintertijd waardoor het vroeg donker werd. Helaas was de binnenverlichting minimaal. Een diner bij kaarslicht kam romantisch zijn. Dat mensen uit de grote groep die na ons binnen kwam bij het licht van hun mobiele telefoons de menukaart bestudeerden doet wel apart aan. Maar toch...... We komen zeker terug voor het lekkers en de prettige bediening maar we wachten even op de zomertijd.
Garnaalkroketten zonder garnalen tenzij gemalen. Leek meer op een vleeskroket. Te kleine portie mosselen waren koud en er zaten slechts 8 kleine stukjes selder, twee minuscule schijfjes prei en niks ui in. Mosselsaus potje belachelijk klein, na 10 mosselen te hebben gedipt al op. Slechts 1 puntzak friet voor 2 personen. Echt weer op z'n Hollands. Gierig. Pluspunt : vriendelijke bediening. Toch maar geen tweede keer.
Er is een heel groot terras achterom, klein speeltuintje voor de kinderen, en een vogelfoljere. Je kunt er gezellig buiten of binnen zitten, voor een consumptie of een overheerlijk eten, aanrader overheerlijke mosselen met friet en salades, en sausjes. Evt. Reserveren!!!
Eten is voortreffelijk entourage wat minder toch de moeite waard
Lekker eigen gesneden friet met heerlijk en mals bereid vlees mixed grill en biefstuk. Helaas heeft dit eetcafé de corona periode niet overleeft en is gesloten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid