facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Restaurant Beaufort

Café Restaurant Beaufort

Info

Prima eten voor een leuke prijs.



"Beaufort is een no nonsense bedrijf waar je goed kan eten. De prijzen liggen gunstig en er is een zeer ruime keuze in de gerechten. Waarschijnlijk de meeste keuze in de regio.De bar is gezellig, verschillende bieren van de tap en nog meer op fles.Zomers kan het flink druk zijn en dan is reserveren aan te raden.Sluitingstijden zijn nogal variabel in voor- en naseizoen."
Adres: De Holle Poarte , Makkum 8754, NL
Telefoonnummer: 0515 232 383
ln.mukkam-trofuaeb@ofni
Stad: Makkum
Route: De Holle Poarte
Postcode: 8754



op zoek naar gerelateerd: restaurants makkum, grieks restaurant makkum, restaurant makkum beach, de eerste rang makkum, goedkoop eten in makkum, cafe restaurant friesland, vis eten in makkum, cafe makkum
Recensies
Geweldig restaurant. Vriendelijke bediening en de prijs kwaliteit was ook zeer goed. Zeker aan te bevelen.
Zeer lange wachttijden. Het kan zijn dat het terras vol loopt en u gewoon kan blijven wachten. Personeel is onvriendelijk en wijst u erop dat ze als hoogheid willen worden aangesproken zonder enige schaamte. Spareribs zitten rauw aan het bot! Kortom zwaar teleurstellend
Wat weer een feest, heerlijk gegeten bij Beaufort, gastvrij ontvangen en een vlotte bediening. Absolute aanrader. Met lekker weer kun je ook heerlijk buiten op het terras eten of borrelen. Ook geschikt voor groepen en voor gezinnen met kleine kinderen.
Geweldig eten en perfecte bediening en sfeer. Nog een paar drankjes aan de bar, wat reuze gezellig
Wij kwamen binnen en na het handen wassen. daar na kregen wij een tafel aan geboden. maar het was lekker weer dus wij wouden buiten zitten. Geen problemen en twee tafels werden aan mekaar gezet. en daar zaten we bier wijn chocolademelk en een fristy. De rest van de tijd zijn we goed bedient en na het eten mochten de kinderen een ijsje uit zoeken in de keuken. En dat was het wat een leuk en mooi restaurant wij komen Zekker nog een keer terug.
De bediening is zoast heurt. De keuken is zoast alleen in sjieke restaurants op de kaart staat. De Kok is een oetvindster, de drankjes op tied, bij de kassa ist hut altiet een metvaller, en de pepermunties bent bijna net zo lekker as het zeupie van Sonnema. Abel S.
Gezellig ingerichte zaak, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Alle gerechten waren verrassend goed van kwaliteit en smaak.
Heerlijk eten voor een nette prijs. Alle bij gerechten zijn extra lekker gemaakt. Prettige bediening en restaurant leuk aangekleed.
Heerlijk gegeten, was echt prima, super leuke dames van de bediening. Het was wel druk en daardoor wat rumoerig daardoor. Maar...volgende keer komen we zeker weer een keer. Dan nemen we de kinderen ook een keer mee, want daar zijn ze bij Beaufort ook prima op ingesteld. Prima kaart overigens met ruime keuze uit diverse eetcafé-achtige gerechten. Aanrader!!!
Vanmiddag vertrokken wij vol goede hoop vanuit Amsterdam richting Makkum. Dit deden we niet zonder reden. We hadden namelijk gehoord dat de schnitzels van Beaufort tot ver buiten de landsgrenzen bekend zijn. Na meermaals controleren op Google of het befaamde restaurant geopend was, kwamen we voor een onaangename verassing te staan. De lichten waren gedimd en in de keuken hing een onheilspellende sfeer. De keukendeur bleek namelijk open te staan. Na aankloppen en vriendelijk vragen of er iemand aanwezig was, kregen we onbeschoft antwoord. Voor een restaurant van deze statuur verwachten wij een zekere vorm van klantvriendelijkheid. Het moge duidelijk zijn dat deze totaal niet aanwezig was. Later bleek dat Beaufort in de winterstop zit. Dat is prima, maar pas dan tenminste de openingstijden op Google aan. Met pijn in ons hart rijden wij nu terug naar Amsterdam...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Café Restaurant Beaufort met het openbaar vervoer


Makkum, Camping Holle Poarte 270 meter
96

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid