facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Populair

Adres: Schans 3, 8531 DV Lemmer
Telefoonnummer: 0514856712
Stad: Lemmer
Route: Schans 3
Postcode: 8531 DV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De oude sluis, Lemmer De oude sluis, Lemmer 149 meter Bierstube, de oude sluis, Lemmer
Café Le Duc Lemmer Café Le Duc Lemmer 317 meter Deze club krijgt een slechte beoordeling.waarom als je 7 euro moet betalen voor 0,3 l...
Recensies
Hallo allemaal, gezellige kroeg !!! John en Wil staan achter de bar hun best te doen. Gr Ro
Mooie gezellig thuisvoelend Lemmer, krijgt jammer genoeg een smetje. Mensen er moet mij iets van het hart. Sinds dag 1 dat ik Lemmer ken heb ik Lemmer en haar mensen in mijn hart gesloten. Echt een thuis gevoel. Tot gisteren, toen is er een klein smetje in dat gevoel gekomen. Heb mij in Lemmer nooit gediscrimineerd gevoeld, om wie ik ben. Wat mij gisteren is overkomen kan ik nu nog bijna niet geloven. Café POPULAIR, de stamkroeg toen JAAP en Ellie nog eigenaar waren en wij onze trouwfeest hebben gehouden. Is, zoals velen weten overgenomen door John en Willy. Gisteren kreeg ik van de nieuwe eigenaaresse te horen dat ze bij mij geen kleingeld wisselende, omdat ik geen vaste klant ben. Terwijl op dat moment een klant kleingeld bij haar wisselende. Daarna kwam de opmerking dat ik tijdens de 1e fase van Corona tijdperk, op terras niet naast mijn vrouw, echtgenote mocht zitten.De reden zou zijn wij 2 vrouwen, ondanks getrouwd zijn niet tot 1 huishouden behoorden. Volgens de mening van de nieuwe eigenaresse Maar ze vond niet erg dat mijn vrouw naast de buurman zat. Discriminatie deed de eigenaresse niet aan zei ze. Wel aan voorkeursbehandeling. Nou het voelt in diepste van mijn hart als Discriminatie.
The place to be in Lemmer. Oud Hollands Cafe.
Woensdag waren we in Lemmer en besloten nog een biertje te halen bij café Populair. Dit café heeft alle ingrediënten voor een echte bruine kroeg. Niet te groot, sfeervol ingericht, gezellige uitbaters en natuurlijk een biljart van goede kwaliteit. Ben je in Lemmer? Ga een paar biertjes halen bij café Populair!
Als je een lekker koud biertje wil drinken ben je hier aan het juiste adres Gezellige mensen en normale prijzen
Zeer gezellig! Gezellig personeel, goede alcoholische versnapering en als je het lief vraagt mag je zelfs je eigen muziek opzetten!
Aardige barman, fijne drankjes en lokale hitjes op aanvraag.
Goede service! Was gezellig op het terras
Knus en altijd gezellig
Gezellig kroegje met fijne gastheer en gastvrouw...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid