facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Orloff

Café Orloff

Geschiedenis

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag vanaf 8.00 uur
Zaterdag vanaf 9.00 uur
Zondag vanaf 10.00 uur

Menu:
Ontbijt
Lunch
Diner (zondag t/m donderdag)
Koffie
Drankjes

Locatie:
Donkere Gaard 8
3511 KW Utrecht

Telefoon:
030-2321679

Adres: Donkere Gaard 8, 3511 KW Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 - 2321679
Stad: Utrecht
Route: Donkere Gaard 8
Postcode: 3511 KW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 01:00
Dinsdag: 08:00 - 01:00
Woensdag: 08:00 - 01:00
Donderdag: 08:00 - 02:00
Vrijdag: 08:00 - 03:00
Zaterdag: 09:00 - 03:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: villa orloff, cafe utrecht, villa orloff opening, t wed utrecht, villa orloff utrecht, orloff recept, villa orloff lucasbolwerk utrecht, cafe kadijk
Recensies
Slechtste warme nacho’s ooit! Niet alleen de presentatie is uiterst teleurstellend, de smaak ervan evengoed. Amper kaas gebruikt, die grove stukken rode ui erop hebben geen enkele toegevoegde meerwaarde, sausjes uit een potje niet vers en best weinig. Alsook de bediening was best chaotisch.
Gezellig plek voor een drankje in het centrum van Utrecht. Het was druk op het terras, hierdoor moesten we helaas binnen zitten. Gezellig sfeer en vriendelijke bediening. De bediening wist helaas niet welke bieren ze op de tap hadden...Service: 3/5
Wat ik naast de sfeer vooral de bourgondische bitterballen kan waarderen met een lekkere franse mosterd.Eten: 4/5
Leuk eetcafe in Utrecht. Altijd gezelligheid en genoeg te doen. Maandag kun je hier lekker Indonesisch eten voor een eerlijke prijs.
Vriendelijke bediening. Ik heb er een heerlijk zeer goed belegd broodje zalm gehad en heerlijke koffie. Heerlijk vertoeven op het terras in de zon.
De pittige hummus met gegrilde groente was erg karig alleen gegrilde aubergine en 1 cherry tomaatje. Verder niets erbij. En dat voor € 9.50 was wel lekker maar vulde ook niet.
Zaaltje boven afhuren zou ik zeker afraden. Ruim 2 maanden van tevoren besproken, tussendoor eenmaal contact gehad en de dag van tevoren ook. Een paar uur van tevoren op de dag zelf langs geweest om het zaaltje te versieren. Eenmaal aangekomen voor het feest in de avond wist het personeel van niks en waren ze “te druk” in het café bezig dus moest ik wachten terwijl ik daar al met 6 gasten stond en er meer binnen druppelden, het boeide niemand. Ik vond het gênant, personeel lijkt met tegenzin te helpen. Geen fust was aangesloten, er werd gesproken van miscommunicatie terwijl de datum in alle communicatie meerdere keren is genoemd, daarbij was ik een paar uur eerder m’n slingers zelfs al opgehangen. Attitude van personeel toen ik wel werd geholpen is ook niet om over naar huis te schrijven. Bij het afrekenen s avonds zijn twee flessen tequila die ik cadeau kreeg voor ruim €100 zonder overleg op u de rekening gezet. Super leuke avond gehad gelukkig maar komt absoluut niet door gastvrijheid of behulpzaamheid van café Orloff, zou naar ieder ander café in Utrecht gaan waar je je wel welkom voelt :
Leuke sfeer, mooie inrichting. Hapjes waren prima en goed qua portie en prijs. Ik kom zeker terug!
Leuke kroeg, vriendelijk personeel en lekkere biertjes. Zouden wat mij betreft wat meer plaatselijke bieren/ Belgische bieren mogen aanbieden. Garnalenkroketjes waren lekker!
Gezellig terras in het hart van Utrecht met vele opties voor goed bier van de tap en bizar lekkere tosti's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid