facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café "Onder de Linden" Vries

Café

Geschiedenis

Onder de Linden is een café-biljart en zalencentrum op een historische plek aan de Brink in Vries (Dr). Ons bruin café heeft twee wedstrijdbiljarts, diverse zitjes en een nostalgische bar met toogkast. Aangrenzend treft u een eigentijdse serre (20 pers.) aan en een grote zaal met podium (200 pers.). De achterste zaal (30 pers.) en de kleine kamer (8 pers.) completeren het gevarieerde zaalaanbod.
Voor het natuurlijke Onder de Linden-gevoel kunt u buiten terecht op een groot terras dat plaats biedt aan 50 personen.
Wij staan graag persoonlijk garant voor een optimale sfeer. Ervaar onze gastvrijheid.
Sietse en Renée Hamersma



"Onder de Linden is een café-biljart en zalencentrum op een historische plek aan de Brink in Vries Dr. Ons bruin café heeft twee wedstrijdbiljarts, diverse zitjes en een nostalgische bar met toogkast. Aangrenzend treft u een eigentijdse serre 20 pers. aan en een grote zaal met podium 200 pers.. De achterste zaal 30 pers. en de kleine kamer 8 pers. completeren het gevarieerde zaalaanbod. Voor het natuurlijke Onder de Linden-gevoel kunt u buiten terecht op een groot terras dat plaats biedt aan 50 personen. Wij staan graag persoonlijk garant voor een optimale sfeer. Ervaar onze gastvrijheid.Sietse en Renée Hamersma"
Adres: Brink 4, 9481 BE Vries
Telefoonnummer: 0592541224
Stad: Vries
Route: Brink 4
Postcode: 9481 BE



op zoek naar gerelateerd: Onder de Linden menu, Openingstijden Onder de Linden Vries, Lunchen Vries, Wapen van Vries menukaart, Hotel Vries, Café Onder de Linden, Pizzeria Vries, Pizzeria Marcellino Vries menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wapen van Vries Wapen van Vries 76 meter Super goed verblijf, je voelt je eigenlijk gewoon thuis. Ontbijt is goed geregeld, he...
Pizzeria Marcellino Pizzeria Marcellino 141 meter Opzich was het een prima kapsalon, maar hij was zeer klantonvriendelijk tegen ons. We...
Recensies
We zijn vandaag naar Vries gekomen vanuit Limburg . We hadden een hondje bij ons en hebben buiten onder de veranda heerlijke soep gegeten. We mochten zelfs naar binnen met de hond , wat lang niet overal mag. Maar wij hebben lekker buiten gezeten omdat het er zo gezellig zitten is .
Goed dorpscafé op een mooie locatie. Ontspannen sfeertje met goed personeel.
Goed eten, en zeer vriendelijk en kundig personeel! Echte aanrader.
2 gewone biertjes en 2 Ur- Weizen biertjes Bijna 15 euro moeten afrekenen...echt belachelijk dit. Dit is Vries en niet de Coolsingel of de Kalverstraat Hier kom ik dus never nooit meer!!!
Machtig mooi oud cafe en vriendelijk personeel en een gemoedelijke eigenaar.
Heel erg lekkere koffie en heerlijk bier. Mooi plekje en vriendelijk personeel!
Nostalgie puur! En nog lekker eten ook.
Gisteren heerlijk gedineerd met ons vieren.
Onder de linden in Vries blijft mij verrassen. Vanavond weer genoten van de heerlijke zoeteaardappelsoep en de verrukkelijke kalkoenmedaillons. #iksteundehoreca.
Na een prachtige wandeling in de omgeving van Vries kwamen we hier op het terras terecht. Een prachtig uitzicht op de kerk. Zeer vlotte bediening, lekkere borrelhapjes en een goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader!!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Café "Onder de Linden" Vries met het openbaar vervoer


Vries, Gemeentehuis 230 meter
50
Vries, Gemeentehuis 280 meter
50
Vries, Centrum 320 meter
109
50
Vries, Centrum 430 meter
109
50

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid