facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Neptunus, Ulr

Adres: Noorderstraat 1, 9971AB Ulrum
Telefoonnummer: +31595401251
Stad: Ulrum
Route: Noorderstraat 1
Postcode: 9971AB


Recensies
Wat een blamage deze tent. Net vanaf de camping 2 x een menu besteld. Alles was kurkdroog, niet compleet, geen saus, geen salade. Dus eigenlijk niet te eten en een schande voor de restaurant branche.
Heerlijk biertje en wijntje gedronken. Daarna lekker gegeten en voor een prijs die wij niet gewend zijn. Dank je wel.
1 ster is eigenlijk nog te veel. Hebben net eten besteld, 1x nasi en 1x shoarma schotel. Nasi, gebakken ei waren kurkdroog en saté kurkdroog. ShoarmShoarmaookurkdroog.
Zeer tevreden schoon-ouders! Zitten op de camping en hebben heerlijke patat+saté gegeten; voor herhaling vatbaar!
Vriendelijk personeel, lekker eten voor een goede prijs.
We waren onderweg via knooppuntroute Lauwersmeer waar we onderweg dit uitdagend terras van eetcafé Neptunes tegenkwamen. Tijd voor koffie en een hapje. Bovenaan het menu stond broodje Neptunes. Na navraag wat het voorstelde toch maar even besteld. Ik raad iedereen aan als je door Ulrum komt om daar een broodje Neptunes te bestellen. Geweldig en een goede buikvuller. Leuke uitbaters. Altijd in voor een praatje. Goede service en fijn gezellig terras.
Elke bestelling beroerd gevoel in de maag is onze laatste keer !!
Eenvoudig grand café gevoel. Bediening geweldig vriendelijk en bereid je iets van de omgeving te vertellen. Leuk buitenterras op de hoek van de straat. Parkeren ruimschoots mogelijk.
Genoten na een dagje Schiermonnikoog! Supersnelle en enorm vriendelijke service! Broodje Neptunus een echte aanrader, heerlijk!
Ze zijn veel dicht jammer het dorp zal het fijn vinden zoals een normale open ings tijden jammer ik had me er wel raad mee geweten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Café Neptunus, Ulr met het openbaar vervoer


Ulrum, Borgweg 290 meter
65
66
Ulrum, Borgweg 330 meter
65
66
Ulrum, Schapenweg 400 meter
163

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid