facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Lieftinck

Café Lieftinck
Adres: Graaf Florislaan 2, 1399VL Muiderberg
Telefoonnummer: 0294263997
Stad: Muiderberg
Route: Graaf Florislaan 2
Postcode: 1399VL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackstation de Banier Snackstation de Banier 89 meter Heerlijke plek om een snack te halen. En natuurlijk niet de oerfriet vergeten. Top
Zeemeeuw Strandpaviljoen Muiderberg Zeemeeuw Strandpaviljoen Muiderberg 326 meter Heeelll chill, lekker eten, goed personeel, en gewoon heel leuk strand
Recensies
Afgelopen vrijdag 23/10/2015 hier een avondje gaan eten met een vriendinnetje, we zijn heel erg verwend! Vooraf de makreel en de gerookte zalm en daarna de tarbot; allemaal heerlijk. Dikke aanrader. Voor wijnen? De eigenaar kan hier met zeer veel liefde over vertellen dus laat je vooral adviseren! Als dessert de kazen en de peren tarte tatin. Rollend naar huis maar we hebben heel erg genoten! Dank Echo!
Mooi centraal gelegen in Muiderberg. Heerlijke lunch gehad salade met lekkere droge wijn. Woensdag middag, erg rustig, als enige, voldoende privacy. Eten was erg goed en royaal, lekker vers brood bij de salade. Rustige plek, ideaal voor zakenlunch. Prijs kwaliteit verhouding was goed. Zou zeker nog een keer gaan. Aanrader.
Gisteren hier een hapje gegeten en mag wel stellen dat alles is tegengevallen! Bediening erg slecht en niet gastvrij! Voor gerecht was oke alleen de die medium biefstuk leek wel een zemen lap. Dit netjes aangegeven alleen werd hier niet erg vriendelijk gereageerd. Dus moeten wachten op een nieuwe biefstuk en deze werd koud geserveerd. Wij komen hier nooit meer!
We hadden hogere verwachtingen van dit restaurant, het eten was zeker mooi opgemaakt maar miste wat bite. De gangen kwamen te snel achter elkaar en we misten sfeer in het restaurant. De bediening daarentegen was heel vriendelijk. Voor ons blijft het wel bij deze ene keer.
Erg lekker gegeten voor niet veel geld! Leuk dat we eerst verschillende wijnen mochten proeven voordat we kozen, en dat terwijl we alleen maar een glas wijn bestelden, niet eens een fles : Hier gaan we terugkomen!
Lekker eten, goede prijs, gezellige atmosphere en aardige en efficiente bediening. Zeker aan te raden. :
Goederen aan Herberg de Echo geleverd, echter nooit een betaling ontvangen. meerdere malen gebeld. Ze weigeren te betalen omdat de ene dhr vd Berg die de vlaggen besteld had niet meer werkzaam is bij De Echo. Hufterig.
Heerlijk diner met 2. Eerste klas gerechten van een uitstekende chef. Alles met aandacht en passie gebracht. Strak interieur waar noog wat aan wordt gesleuteld zo begreep ik. Aanrader !
Prima eten bij aardige mensen voor een nette prijs op een leuke locatie met een mooi terras. Wat wil je nog meer?
Een prima niet al te groot dorps restaurant met zeer klant vriendelijk personeel die jou rustig en beleeft te woord staat, het eten dat ik had besteld was zeer naar wens..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid