facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Halfweg

Café Halfweg
Adres: Zuiderzeestraatweg west 62, Doornspijk
Telefoonnummer: 0525-661360
Stad: Doornspijk
Route: Zuiderzeestraatweg west 62



op zoek naar gerelateerd: Cafetaria Doornspijk, Restaurant Wolf Doornspijk, Restaurant Doornspijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Petit-Restaurant Wolf Café Petit-Restaurant Wolf 457 meter Voor de tweede maal bij Café petit restaurant Wolf in Doornspijk geweest via Social D...
Brasserie Dennenrhode Brasserie Dennenrhode 3 km Helaas gesloten i.v.m. de Corona maatregelen. 31/1/'21
De Serre De Serre 4 km Wat een slechte pizza's. Een kant en klaar bodem, niet gaar ham in het midden gekleur...
Recensies
Even snel wat gedronken op terras en tosti hawai gehad. Ligt langs de weg. Vriendelijk mensen.Eten: 4/5
Gezellig om een kop koffie met gebak te nemen. Ook aan de hond wordt gedacht met vers water.Eten: 5/5
Zonet patat besteld bij het cafetaria. Ik wou betalen . Heeft u geen contant? Nee dat heb ik niet. Mocht ik in het oubollige restaurant gaan pinnen en kreeg van die vreselijke chagrijnige eigenaar nog even te horen dat het contant betalen is in het cafetaria.Hoe dan? Dit was 1x en nooit weer. Wat een ouwe bende daar. Het meisje in het cafetaria was wel aardig. De patat was ok. Maar de eigenaar is en blijft al die jaren erg onvriendelijk.
Fijn om patat en snacks hier af te halen. Vriendelijk personeel hoewel uiteraard bij grote drukte wat minder in voor een gesprek en patat die net iets bruiner gebakken is. Gebakken in plantaardige olie, want in water gebakken smaakt het niet ;- De berenklauw-met-sate blijft een aanrader, heerlijk met meegebakken uitjes. Aanvulling april 2023: nog steeds best lekker eten, maar 5 mensen aan het bakken zorgt nog niet dat het 5x zo snel klaar is... :-
Slechte koffie slechte uitsmijter, slechte bediening. Wat een bende.
Betreft de snackbar rechts naast het restaurant. Er staat 'Cafetaria' boven de ingang, maar het is er te vies om te zitten. We wilden, wegens gebrek aan snackbars in de omgeving, een patatje meenemen dan maar. Vervolgens wordt er teveel berekend plus er kan uitsluitend cash en niet met pin worden betaald. Hoe dan, het is ruim 2022, tamelijk achterhaald. Zijn dus onverrichter zake weer vertrokken. Geen topper.
Lekker gegeten en super behulpzaam personeel. Even leek onze vakantie in het water te vallen, maar dankzij de gouden tip van de eigenaresse toch nog een succes!
Wij gingen alleen wat drinken op het terras. Helaas heeft deze eigenaar geen pinautomaat en stuurde ons het dorp in om bij een geldautomaat te pinnen. Deze was buiten gebruik en ten slotte maar bij een plaatselijke supermarkt wat extra geld opgenomen. Heeft hij onder een steen gelegen of maakt het hem allemaal niets uit. Ben bang van het laatste.
Was even lekker bijkomen na een wandeling door DoornspijkEten: 5/5
Wat een super restaurant/café! Super leuke sfeer en het personeel is heel vriendelijk. Ik heb er spareribs gegeten en die waren heerlijk. Er zat zelfs verse appelcompote bij!! Ik wou dat wij zo'n restaurant in onze woonplaats hadden. Zeker een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid