facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café de Sporthoeve Kwalitaria Delifrance

Café de Sporthoeve Kwalitaria Delifrance

Info

Café de Sporthoeve Kwalitaria Délifrance. Het gezelligste sportcafé van Nederland waar iedereen bijeen komt voor een hapje en een drankje.

Adres: Vromade 1A, 2411 LG Bodegraven
Telefoonnummer: 0172611769
Stad: Bodegraven
Route: Vromade 1A
Postcode: 2411 LG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Volleybalvereniging VSTS Volleybalvereniging VSTS 21 meter Volleybalvereniging VSTS uit Bodegraven
TeamAbsima.NL TeamAbsima.NL 422 meter Team Absima NL rijders pagina
Lever Reizen Lever Reizen 822 meter Top organisatie met pedagogische en vak-bekwaamde instructeurs! Dit is een aanrader v...
Scouting Bolaro Scouting Bolaro 853 meter Een fijne verenging met activiteiten gericht op scoutingtiviteiten en leerlijn van h...
The Graceland Country Dancers The Graceland Country Dancers 922 meter Op verschillende dagen wordt er les gegeven door Marianne Oskam, ondersteunt met assi...
C.J. Groenen Leds Hoops&Jams C.J. Groenen Leds Hoops&Jams 983 meter Heb jij altijd al willen hoelahoepen? Dan ben je op het juiste adres. Wij verkopen h...
Stal de Groot paardenpension Bodegraven Stal de Groot paardenpension Bodegraven 1 km Mooie accommodatie bij super mensen!
LimesRun LimesRun 1 km Prestatieloop 7 september 2019 1000 meter kidsrun 2000 meter kidsrun 5 km run 10 km ...
My Circle nxt Bodegraven My Circle nxt Bodegraven 1 km Leuke onbemande pomp en GOEDKOOP!
Recensies
Fijne plek om zaterdagmiddag koffie en een tosti te kopen met onze zoon. Werd helemaal stil van het cadeautje wat hij kreeg nu hij na lange tijd er weer kon zijn. Mooie verrassing!
Prima snackbar! Ze moeten alleen nog een keer regelen dat je niet standaard vorkjes, mosterd, zout enz. erbij krijgt. Gewoon even vragen bij het opnemen van de bestelling. Scheelt voedsel mosterd en zout en afval vorkjes e.d.. Veel klanten zijn het hier wel mee eens!
Goed eten, vooral die Barrie en Gerrie zijn enorm goede bezorgers.
Afspraak niet nakomen qua bezorgtijd na reservering. Telefonisch niet bereikbaar ik zat al in mijn auto en zeer matige kwaliteit. Gelukkig zijn er voldoende kwalitatieve alternatieven. Leuke naam, slecht verhaal!
Goed eten, alleen de inrichting is droevig en heeft geen uitstraling. Daar gaan zitten om te eten is geen aanrader. Veel spinnenwebben aan de lampen plafonds.
Soms zit het mee en soms zit het tegen. Toch zijn we altijd tevreden en hoe het opgelost wordt. De Kwalitaria kroketten zijn echt lekker!
Kwaliteit kent geen tijd, zegt men, maar een klein kwartiertje nodig hebben om twee baguettes te beleggen is misschien iets te veel van het goede.
Bij bezorgen wordt met regelmaat de saus bij een snack vergeten en de chocolade milkshake is gewoon een vanilleshake. Bezorging is wel snel en het eten is lekker. Alleen vaker hier besteld en altijd gaan er dingen fout helaas
Moest 45 min wachten terwijl mensen die later binnen kwamen veel eerder werden geholpen. Bekenden van het personeel leken eerder geholpen te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid