facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café de Post

Info

Gezellig Café met heerlijke koffie, huisgemaakte appeltaart, lekkere bieren en een goede lunch. Uitgaansgelegheid in de avonduren.

Geschiedenis

Heeft u iets te vieren? Neemt u afscheid op het werk? Nodig iedereen maar uit, want wij staan voor u klaar en alles wordt verzorgd naar uw wens. Eventueel met livemuziek.
De weekenden zult u niet snel vergeten, want het is beregezellig, er kan gedanst worden op de dansvloer, we draaien muziek van de jaren '60 tot de hedendaagse dansmuziek. En verder natuurlijk DE 25+ avond!



"In een prachtig oud pand aan de Grote Markt in Goes is Grand Café Het Postkantoor gevestigd: dé plek om samen te eten, drinken, lachen, dansen en jeu-de-boulen! Het vernieuwde Postkantoor is een uniek concept in Zeeland. De lunch- en dinerkaart hebben een Italiaans tintje, aan de indoorbarbecuetafels bereid je je eigen vlees en bij de biertafels tap je zelf bier. En dat alles te midden van kleurrijke street art en design."
Adres: Grote Markt 16, 4461AJ Goes
Telefoonnummer: 0113852931
Stad: Goes
Route: Grote Markt 16
Postcode: 4461AJ



op zoek naar gerelateerd: cafe de post midwoud, bokkers midwoud, cafe de post goes, cafe de post groesbeek, agenda de post midwoud, de post goes restaurant, cafe de post roermond, cafe de post rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café de Pompe Café de Pompe 22 meter Super gezellig cafe met heerlijke biertjes en heel leuke en spontane medewerkers. Ech...
De Stier De Stier 39 meter Nachtbar met leuke muziek
Cafe de snor Cafe de snor 39 meter Mooi gelegen terras aan de markt. Lekkere bieren. Eten erg matig: broodje kaas erg ka...
Café Nationaal Café Nationaal 52 meter Ben je in Goes of sinds kort komen wonen ? Ga dan zeker is uit bij nationaal of als ...
Cafe de Bure Cafe de Bure 106 meter Heerlijk gezellig
Happerij & tapperij Samen Happerij & tapperij Samen 124 meter Samen - drinken, genieten in huiskamersfeer
Café Jack's Café Jack's 145 meter Altijd erg gezellig! Knus café, leuk personeel
Recensies
Lekker gegeten. Het was niet erg druk, maar toch duurde het soms lang voordat de bestelde drankjes en het eten werden gebracht. De tournedos waren niet heel erg warm en dat gold ook voor de kip. Wat meer salade of groenten zouden ook niet verkeerd zijn. Toen we binnenkwamen zagen we dat de bar bij de achteringang vol stond met ongewassen glazen en lege flesjes. Buiten bij de achteringang waren er veel lege flessen en glasscherven te zien.
Geweldig ambiance, met leuke en gastvrije personeel. Lekker eten met heerlijke muziek die niet te hard of te zacht staat. Prima prijs voor kwaliteit maaltijd. Zeker een tweede bezoek waard om de jeu de boules baan te testen :-Eten: 4/5
Tip! Mocht je het maandmenu nemen, vraag bij het serveren van het voorgerecht direct naar het hoofdgerecht. Dan heb je misschien kans dat je deze binnen het uur geserveerd krijgt. Zoniet moet je hopen dat je hongergevoel er nog is wanneer ze het hoofdgerecht opdienen. Bij ons was het hongergevoel gelukkig al even weg, want de varkenshaas was droog en koud, champignonsaus ontbrak en de frieten waren ook koud. Enkel de kroketten jawel frietjes en kroketten kregen we, wat een luxe waren warm. Misschien hadden ze de kroketten als laatste klaargemaakt, zo proefde het alleszins. Over het dessert kan ik niks zeggen, die hebben we geskipt want dat kregen we niet meer binnen door het vele wachten. Wel hebben we de volle menu prijs betaald, maar dan krijg je wel een avondvullend programma voor in de plaats qua tijd... Ik vrees dat er geen verbetering zit aan te komen als ik andere reviews las, wat zonde is want op zich wel een leuke locatie.
Wat een leuk restaurant! Je kan hier gezellig en knus eten en de kwaliteit van het eten is echt goed! In de service valt nog wat te verbeteren. Het eten kwam ruim voor de drankjes en tussen het vragen naar de rekening en deze krijgen zat ook erg veel tijd dachten echt dat ze ons vergeten waren. Je kan hier ook aan tafel bbq'en en jeu des boule spelen. Leuk interactief dus. Met enige regelmaat is hier ook een feestje zoals bijvoorbeeld een latin night. De toiletten zijn boven via een trap te bereiken en voor mensen met een fysieke beperking dus niet toegankelijk. De toiletten zijn niet uiterst schoon maar wel netjes. Rolstoeltoegankelijkheid: Je kan hier wel binnen en gerust eten, maar de wc wordt een uitdaging.
Ontzettend lekker en vriendelijk personeel! Mooi entourage en leuke opgemaakte borden. ondanks de drukte toch alles snel ontvangen :
Amaai, onze ogen uitgekeken want was mooi versierd. Waren hier tussen Kerst en oudejaar. Super gezellig!!!Eten: 5/5
Wij dachten hier 2de pinksteren te gaan lunchen. Na 45 minuten en 3x zwaaien werd onze tafel pas schoon gemaakt en onze bestelling opgenomen. Na 30 minuten hebben we maar gevraagd waar onze koffie bleef, de medewerker ging deze direct zelf maken. 5 minuten later kwam hij met de drankje en gaf hij aan dat het eten nog ruim en uur zou duren! Wij hebben toen het eten geannuleerd en zijn binnen gaan afrekenen, daar was een grote ruzie aan de gang en huilend personeel.
Ik zal dan wel pech hebben gehad. Bij mij was Murphy aanwezig. Het vriendelijke personeel kwam wat onprofessioneel over: Consumpties werden dubbel bezorgd, nadat wij besteld hadden werd een kwartier later gevraagd of wij eten wilden bestellen. Duurde erg lang, net toen ik wilde annuleren kwam het eten, pizza lauw, en van het maandmenu was de aardappelpuree lauw/koud. Heb afgerekend en ze het toetje laten behouden. Voor deze sessie had ik 1,5 uur ingeplant, kwam te laat terug bij de auto. Gelukkig geen bekeuring. Al met al was het niet leuk.
Bediening, heel vriendelijke juffrouw, zeer attentvol. Hadden slibtong genomen, de vis was niet ontdaan van de ingewanden en was alles behalve aangenaam om te eten. Is totaal niet zoals het hoort! Ook een slaatje als garnituur had meerwaarde geweest. De sfeer op terras was aangenaam. Een volgende keer laten we deze plaats links liggen.
We zitten ruim een half uur te wachten op broodje kroket. Er wordt aangegeven dat het niet druk is. Ruim een half uur? Kroketten te lauw. Sloom personeel.Eten: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid