facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café De Plank

Café De Plank

Info

Ouderwets gezellig authentiek bruin café in het mooie groene Hoogland-West.

Geschiedenis

De Plank is een gezellig authentiek bruin café en feestlocatie. Er is een feestzaal om te borrelen en met de voetjes van de vloer te komen. Sfeer, warmte en gezelligheid, daar draait het om bij ons. Daarnaast beschikt het café over een zonnig terras in de polder. Bovendien is er de mogelijkheid om een potje te darten en te (pool)biljarten. Proef en ervaar het zelf bij ons! Tot snel!

Adres: Coelhorsterweg 21, 3828 PA Hoogland (Nederland)
Telefoonnummer: 033-4801233
Stad: Hoogland
Route: Coelhorsterweg 21
Postcode: 3828 PA


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook De Plank, Terras Hoogland, Thuisbezorgd Hoogland, De Noot Hoogland menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Faam De Faam 838 meter Genoten van een heerlijk zelf samengesteld Valentijnsdiner. Met een felicitatie bordj...
Cafe de Noot Cafe de Noot 1 km Lekker eten gezellige sfeer. Tapas is een aanraderEten: 4/5
Cafe Bar De Kolkrijst Cafe Bar De Kolkrijst 2 km Top locatie kom er al me helle leven met carnaval gaan we weer los daarEten: 3/5
Recensies
Gezellige en gemoedelijke sfeer. Prima prijsstelling echt een aanraderService: 5/5
Super gezellige locatie voor een feestje met buffet of barbecue, midden tussen het weidelandschap van Hoogland-west. Gastheer Cor denkt met je mee en biedt ook mogelijkheden om er je eigen draai aan te geven. Zo hadden wij enkele casinospelen laten komen. Ons 25 jarig huwelijksfeest was in elk geval een succes
Heerlijke kroeg, gezellige uitbater en een sfeer van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Schitterende feestzaal en binnenkort bed en breakfast met schitterend uitzicht.
Gezellig zaaltje, goed personeel, prima!Eten: 4/5
Geweldig café, alles kan en mag!Eten: 5/5
Heerlijk gefietst langs de Eem en bij vanouds Bart....Nu Cafe de plank drankje onder de bomen en weer door naar La Cubanita en terug weer langs de Eem gezellig met Ton en Lies over de fietsbrug.
Geweldige uitspanning om er iets te vieren. Prima, ontspannen uitbater Cor, goede bediening en heerlijk eten. Aanbevolen!
Wat kun je hier méér over zeggen dan: Geweldig. Zolang dit soort zaken nog bestaan, is het fantastisch om de ongedwongen sfeer te proeven en lekker op het ruime terras weg te zakken. Echte dorpskroeg, waar je ook als passant zeker niet wordt weg gekeken, maar juist vriendelijk en gastvrij wordt onthaald. Bier en bitterballen, en een praatje met de locals: Alles voorhanden. Heerlijke zaak waar je zomaar veel langer blijft zitten dan je van plan was.
Sympathiek ouderwets plattelandscafe met een fijne feestzaal voor bruiloften en partijen in een landelijke omgeving.
Leuk dorpscafé met veel mogelijkheden binnen en buiten. We waren bij een feestje met 40 man met genoeg mogelijkheden om de corona afstand te bewaren. Goed geregeld. Aardig personeel, snelle bediening. Ongecompliceerd, what you see is what jou get!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid