facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café de Molm

Info

Een klein bruin modern gezellig café. Er is een grote aparte rookruimte aanwezig. Heeft u een Feest te vieren, dan kunnen wij dat voor u regelen!!"Een klein bruin modern gezellig café. Heeft u een Feest te vieren, dan kunnen wij dat voor u regelen!"
Adres: Smalle Havenstraat 4, 3131BS Vlaardingen
Stad: Vlaardingen
Route: Smalle Havenstraat 4
Postcode: 3131BS


Recensies
Super leuke avond gehad, besloten feestje van een goede vriend hier gehad, 10/09/2022. Goed georganiseerd. Super aardig personeel. We hebben genoten! Top een echte aanrader voor een feestje.
Leuk Caffè met gezellige mensen en heel goed en vriendelijk personeel
Super gezellig altijd en gezellig Personeel
Wat een verschrikking.Eten: 1/5
Gezellig kroeg
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Café de Molm.

Vlaardingen kroeg

openingstijden, locatie, vervoer. Smalle Havenstraat 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Café de Molm adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Café de Molm. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Café de Molm delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid