facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café de Markies

Café de Markies
"Gezellige bruine / trendy kroeg aan het mooie beursplein tegenover het markiezenhof.Voor een heerlijke vers gezet kopje koffie, wijntje of overheerlijke cocktail , Shared food, gebak, snacks en bottle service. Zelfgemaakt Milkshakes, Smoothies en ice cocktails."
Adres: Steenbergsestraat 7 , Bergen op Zoom 4611 TC, NL
Telefoonnummer: 06 11268805
Stad: Bergen op Zoom
Route: Steenbergsestraat 7
Postcode: 4611 TC


Openingstijden

Dinsdag: 15:00-00:00
Woensdag: 15:00-00:00
Donderdag: 15:00-00:00
Vrijdag: 15:00-02:00
Zaterdag: 15:00-02:00
Zondag: 15:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: cafe de markies bergen op zoom, snackbar de markies leeuwarden, speciaalbier café de markies leeuwarden, cafe leeuwarden, cafe de markies maassluis
Recensies
Lekker onder het scherm gewacht tot de regen voorbij was. Vlotte bediening door vriendelijk personeelEten: 5/5
Gezellig Hartelijk Cafe, waar we ff een bakkie gingen doen. Vriendelijk en behulpzaam personeel en gezellig publiek! Heerlijke koffie. Jammer dat ze geen gebak hadden. Maar ja het uitzicht daarentegen was fantastisch. Mooi kijkend op het Markiezenhof, met zijn mooie toren.
Super mooi cafe met een ruime aanbod....super vriendelijke uitbatster..een echte aanrader.
Gezellig eetcafé op een leuk pleintje met leuke bediening
Heerlijke cocktails en je zit er hartstikke gezellig
leuk café aan een van de gezelligste pleintjes van Bergen op Zoom.
Alom verwarring bij de bediening omdat het buitenterras van de Markies en Van Ee administratief nog gescheiden zijn. Maar is goed opgelost. Gezellige en vrolijke bediening. Was een lekker ontspannen terrasbezoek.
Voor mij is dit het café met het mooiste terras. Gezellig aangekleed geen ratjetoe van verschillende stoelen en parasols. Horeca vormt hier een eenheid.
Gezellige sfeer, lieve bediening en willen verkopen tot en met!! Het gevolg je bent wel altijd voorzien van een drankje of hapje... SUPER!!
Heerlijk gezellig fijne mensen daar fijne bruine café af en toe even binnen stappen gezellig goede personeel dat is waar wat café de markies zegt super gezellig ben er wel voorin wat markies voorsteld blind date avond lijkt me leuk kijken leuke vrouw tussen zit groetjes allemaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid