facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café De Klok

Café De Klok
"Grand Café Restaurant- Eetcafé en Partycentrum De KlokIn de directe nabijheid van het "Wereld Erfgoed" de molens van Kinderdijk, jaarlijks bezocht door vele tienduizenden bezoekers van over de hele wereld, bevindt zich Grand Café, Restaurant- Eetcafé en Partycentrum De Klok.Een top locatie bij uitstek in een pand dat dateert uit 1875 met vele mogelijkheden,U bent hier van harte welkom, o.a. voor de koffie, een van de vele soorten bieren, de lunch, een diner, etc.er is altijd wel een plaatsje, op het terras, het Café, het Restaurant/Eetcafé,of voor grotere groepen en touringcar operators,in het Partycentrum in een van de beschikbare zalen,ook bent u hier aan het juiste adres voor het organiseren van een onvergetelijke bruilof"
Adres: Molenstraat 117 , Kinderdijk 2961 AK, NL
Telefoonnummer: 078 691 2597
Stad: Kinderdijk
Route: Molenstraat 117
Postcode: 2961 AK


Openingstijden

Maandag: 11:00-02:00
Dinsdag: 11:00-02:00
Woensdag: 11:00-02:00
Donderdag: 11:00-02:00
Vrijdag: 11:00-02:00
Zaterdag: 11:00-02:00
Zondag: 11:00-02:00


op zoek naar gerelateerd: cafe de klok delft programma, cafe de klok rotterdam, de klok delft agenda, bolletjescafé de klok warmenhuizen, cafe de klok gendt, bolletjescafé de klok warmenhuizen wielrenner, cafe de klok delft facebook, de klok dranken
Recensies
Vandaag daar wat gegeten op 't terras... Dat zaken duurder worden ok... Maar 6,25 voor een klein bordje friet en 1,15 voor pindasaus rekenen is pure diefstal. Zo ook een glaasje spa rood, 3 eu . Weinig tot geen prik en geen los flesje erbij dus dit komt uit een 1,5 liter fles. 3, 25 voor een frikadel zonder sausl bij de sligro heb je daar twee dozen van 20 stuks voor bijwijze van . Mensen sla deze locatie over, dit zijn bizarre prijzen en voor een ordinaire snackbar buiten alle financiële proporties.
Amateuristisch, enkel leuk voor touristen, maar belachelijk slechte kookkunst. Liever gezegd ontdooi en opwarm eten. Van alle bieren kan er, hoe toevallig, alleen de drie eigen speciaal bieren krijgen. Of slootwater pils van H**ken Tafels bleven lang vuil staan en personeel was ongetraind. Met twee sterren ben ik al te vriendelijk Het meest positieve was dat we er klaar mee waren en weg gingen.
Leuke tent waar je gezellig een biertje kan drinken en een potje kan poolen of darten. Of lekker op het terras toeristen kijken.
Ik vond het belachelijk duur, glas sinas 3,- en werd geschonken uit flessen. Voor die prijs verwacht je een flesje of een blikje. Wij kwamen voor een wandeltocht niet eens voor het toeristenuitje.
Leuke plaats met oude voorwerpen Heerlijke lunch gehad
Heel vriendelijke bediening. Alles perfect! We hebben heerlijk op jullie terras gezeten met lekker eten en lekkere drankjes! Heel gezellig! Dankjewel voor alles!
Voor 8 euro kun je voor de hele dag een fiets huren. Vriendelijke mensen ook!
Lekker gegeten, was goed verzorgd. Was erg druk maar dat was niet gek met het prachtige weer. Jammer dat we zelf om ons wisselgeld moesten vragen. Het meisje dat ons hielp ging er al vanuit dat we dit niet terug wilde!! Daarom besloten geen tip te geven.
Lief personeel, leuke vaste klanten. Echt een gevoel dat we welkom waren daar. Gaan we zeker een keer terug
Gezellig vriendelijk personeel veel is mogelijk en het eten is ook goed van kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid