facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café De Kleine Beurs

Café De Kleine Beurs
Adres: Schilbanken 17, 8801 MH Franeker
Telefoonnummer: 06 30 11 28 44
Stad: Franeker
Route: Schilbanken 17
Postcode: 8801 MH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coconuts Franeker Coconuts Franeker 267 meter zeer mooie, nette kroeg. Je kunt er darten en er worden toernooien gehouden. Met de b...
Tapperij 't Noord Tapperij 't Noord 306 meter Gezelligste cafe van Franeker e.o.Service: 5/5
Grandcafe De Doelen Grandcafe De Doelen 372 meter Twee jaar geleden hier voor het laatst geweest lunch en dit keer wist ik niet wat ik ...
El Pastel El Pastel 423 meter We mochten vrij laat komen dineren met vier personen en er zijn heerlijke pizza’s voo...
Stadscafe de Notaris Stadscafe de Notaris 497 meter Biljartcentrum Stadscafe de Notaris
Recensies
De kroeg eigenaren zijn super vriendelijke en gezellige mensen. Ze serveren speciaal bier van de tap. Heerlijke sfeervolle kroeg waar je graag een avondje spendeert.
Heel gezellig gezeten voor de tweede keer. Prachtige bruine kroeg. Vele nieuwe indrukken gekregen!
Super gezellig en allemaal erg vriendelijk. Zeker de moeite waard om vaker naar toe te gaan.
Bruine kroeg in optima forma! Agnes en Stefan, wat een geweldige gastvrouw- en heer! Prachtige bieren op fles en tap, topsfeer en Agnes tovert desgevraagd de heerlijkste hapjes op tafel. Goed biljart en door de tv komt de sportliefhebber geheel aan zijn trekken. Als ik in Franeker zou wonen was de Kleine Beurs absoluut mijn stamcafé! p.s. Ik vroeg om een taxi toen de kroeg ging sluiten, maar dat was niet nodig, de eigenaren brachten ons gewoon even thuis, wat een geweldige en warme service!
Ontzettend leuk en gezellig café. Leuke eigenaren, je voelt je er direct thuis.
Een gezellige verblijf om daar een snaps te nuttige.
Angela en Stefan, bedankt voor de gastvrijheid en de onwijs gezellige avond gisteren in de kleine beurs! Groetjes Asia en Ton uit Hilversum!
Als je in Franeker bent moet je hier zeker een drankje gaan doen. Een gezellige kroeg met de stamgasten aan de bar. Wij, 4 Amsterdammers werden met veel gezelligheid verwelkomd. Zeer vriendelijke bediening en we deelden gewoon mee in het rondje loempiaatjes.
Wat een leuk café!! Bij toeval gevonden via Google maps. Gezellige eigenaars die ook met mensen een gesprek willen aangaan die niet tot de vaste bezoekers behoren. Daarnaast schenken ze ook fatsoenlijk bier. Toen door eigen toedoen mijn telefoon zoek was werd alles uit de kast gehaald om het ding te achterhalen. Stephan, ik hoop dat de biertjes uit Breda hebben gesmaakt.
Een erg knus huiselijk gezellig plekje om een biertje te nuttigen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid