facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café de Kastelein

Café de Kastelein

Info

Gezellig dorpscafé waar gasten vanuit de ruime omgeving hun weg al naartoe hebben gevonden.

Geschiedenis

Kent u het gevoel dat u ergens binnenstapt en alle ogen op u gericht voelt?

Een ongemakkelijk en ongastvrij gevoel dat u bij café de Kastelein nooit zult ervaren. U voelt zich door de open en gezellige sfeer bij ons gegarandeerd direct thuis.

Bent u dus op zoek naar vermaak en optimale gezelligheid? Kom dan eens buurten bij uw gastheer Tjerk van den Boom in Café de Kastelein te Nieuw Roden.

U heeft bij ons de beschikking over twee met LED verlichte dartbanen en ook een origineel wedstrijdbiljart behoort tot de uitrusting van dit hypermoderne bruincafé. Aan de wand hangt een mega-scherm zodat u tijdens uw bezoek geen sportwedstrijd hoeft te missen. Ook aan de rokers is gedacht, het café beschikt namelijk over een inpandige moderne gezellige rookruimte.

Bijna wekelijks worden er diverse evenementen georganiseerd zoals o.a. een pub-quiz en Live-muziek.

Wij verwelkomen u graag bij Café de Kastelein.

Adres: Dorpstraat 8, 9311PT Nieuw-Roden
Telefoonnummer: 0651633882
Stad: Nieuw-Roden
Route: Dorpstraat 8
Postcode: 9311PT


Recensies
Gezellig Cafe. Geweldig barpersoneel.Service: 5/5
Gastvrije barman en barvrouw. Goede faciliteiten, genoeg mogelijkheden tot “valsspelen”. Huiselijk gezellig, hygiëne top, heerlijke snacks en geweldige gasten uit het dorp. Al met al René, dikke baas 3 bier!
Altijd gezellig en sfeervol, de drankjes zijn niet te duur en de bediening is vriendelijk en snel. Je kan er poolen, darten, een kaartje leggen en af en toe is er een pubquiz. Ook is er regelmatig live muziek en voor de rokers is er een grote rookruimte. Ik vind de Kastelein een aanwinst voor Roden en omstreken.
Fantastische plek, Fantastische sfeer, fantastisch personeel
Heb nog nooit in mijn leven zo een leuke tijd gehad als met rene. Zeker een leuke kroeg om heen te gaan met vrienden/familie. Hangt altijd een leuke sfeer en het personeel kan niet beter. Als je een leuke avond wilt moet je hier heen komen.
Top tent! De 'place to be' voor gezelligheid en lekker drankje. Eigenaar is een zeer vriendelijke man! Goede muziek en eigen plaatjes kun je aanvragen. Snelle service en schone toiletten.
Leuk cafeSfeer: 5/5
Leuke eigenaar en eigenares. Denken goed aan de buren. Snacks bij het biertje word ook aangedacht. Prima prijsje
Beide eigenaren zijn goud en de jongste van die 2 is nog knettergek ook. Geweldig. En een super toffe barvrouw.
Gezellig bruin café, heel leuk en gezellig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid