facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café De Buurvrouw

Adres: Weerdingekanaal NZ 162, 7831 HL Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: +31599661328
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingekanaal NZ 162
Postcode: 7831 HL



op zoek naar gerelateerd: Café De Buurvrouw Rotterdam, Snackbar Weerdinge te koop, Snackbar Nieuw-Weerdinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Oosterhof Cafe Oosterhof 13 meter Cafe Oosterhof in Nw.Weerdinge voor een gezellig avondje uit..!
Recensies
Wat een vieze slappe patat.Schnitzel was er opgedonderd met een hoop saus.Een slappe bende.Loempia was slap en niet te doen.Nooit meer.Zonde van het geld!!!
Zoals de andere review sinds dat het naast de cafe is .is de kwaliteit kwa bakken ver achter uit gegaan. Ik heb gekeken hoe ze het deed..zeer onwetend hoe het moet. De patat was niet echt gebakken en slap. Ze laat de patat niet uitdruppen van de schep maar gooit het zo in de vergiet en meteen in de het bakje. Met alle overtollige frietvet erby. Als ze zo door blijven gaan dan zal het mondje het nog drukker krygen Personeel moet gewoon getraind zyn. Het is jammer,want ze begonnen zo goed.
nog nooit zo slecht eten gehad. de hamburgers waren zo zwart, je kon bijna niet zien waar de hamburger ophield en waar het bakje begon. de broodjes waren zo hard en droog dat zelf de hond er voor op de loop ging. en de kip zo rauw dat die nog net niet van je bord fladdert. kort om NOOIT WEER.
Dit is allemaal niet te vreten patat net zo slap als een sok alles koud geen aanrader gewoon geld verspillen
Een keer hier besteld. Naast het personeel dat volgensmij geen idee heeft wat ze uberhaupt doen, laat staan een NVWA keuring hebben. Is het voedsel ook nog niet eens goed. Slappe doorgebakken patat en soms hergefrituurde ertussen, schnitzel gebakken in vet tot het praktisch een baksteen word. Supermarkt kwaliteit frikandellen en mexicanos en de lijst gaat door. Ter informatie dit word ook nog eens allemaal bereid in een voedselkraam. Absoluut geen aanrader. Niemand niet.
Super lekker eten en klant vriendelijke mensen
GEEN AANRADER! Iedereen kan natuurlijk wel eens genieten van een patatje, maar wat je hier krijgt is echt een schande. Slap, taai, oud vet en als je dit vriendelijk aangeeft wordt er simpelweg gezegd dat je liegt. Dus naast het uitermate teleurstellende eten ook nog eens zeer klantonvriendelijk.
Hele slechte ervaring. Bestelling voor 10 personen geplaatst. Patat taai en klef. Duidelijk te proeven in oud vet gebakken. Bij contact met een medewerker onvriendelijk te woord gestaan, niet klantvriendelijk. Wordt toegezegd als 'ons probleem'. Eens en nooit meer ;
Patat bestelt voor 10 personen en het was gewoon meer dan slecht. Patat was taai en smaakte naar oud vet. Dan hoop je vriendelijk geholpen te worden maar word er gezegd dat het ons eigen probleem is. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken en zal dit dan ook nooit iemand aanraden.
Wat een slechte service. Vies vreten dat al in oud frituur vet gebakken is. Patat was slap en taai. Bij contact word er niet klantvriendelijk te woord gestaan en gezegd dat je liegt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid