facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café De Bonte Os

Café De Bonte Os

Info

Showing -all- soccer games throughout the year!

Geschiedenis

De Bonte Os: een gezellig en goed uitgerust bruin café.
Gelegen in het oude pittoreske centrum van Delft. De Bonte Os is de plek voor een gezellig avondje uit. U kunt poolbiljarten, darten, sportwedstrijden bekijken of gewoon, gezellig aan de bar een drankje nemen of een hapje eten. Er zijn meerdere dagschotels voor een sportieve prijs!
Café de Bonte Os is beschikbaar voor al uw privé- en bedrijfsfeesten.
Voorbeelden: verjaardagen, huwelijk, presentaties, buffetten, familie diners, jubileum etc.
Bel voor meer informatie, geheel vrijblijvend met André 015-8877587 of 06-50251218

Adres: Voldersgracht 10, 2611 ET Delft
Telefoonnummer: 0158877587
Stad: Delft
Route: Voldersgracht 10
Postcode: 2611 ET



op zoek naar gerelateerd: de bonte os budel, de bonte os lommel, pubquiz bonte os, de bonte os sint-truiden, bonte os budel carnaval, de bonte os roeselare, cafe de bonte os oirschot te koop, de bonte os baarle nassau
Recensies
Leuke bruine kroeg met een klassieke top eigenaar!!
Gezellige buurtkroeg..helaas geen keuken voor hapjes enz.
Altijd een gastvrij ontvangst, dit café in het authentieke centrum van Delft is een mooie rustplaats na een wandeling door het bezichtigen van Delft bezienswaardigheden .
Enige tijd geleden met de bierapp van Heineken hier iets gedronken. De eigenaar houdt er eigen spelregels op na. We voelde ons bedreigt en werden gedwongen hetzelfde aantal biertjes die we met de app gekocht hadden nogmaals tegen normaal tarief te bestellen. compleet gestoorde eigenaar. Geen plek om terug te gaan.
Oud bruin cafe. Super gezellig en lekkere muziek. Soms hebben ze een band te spelen. Dartborden en een pooltafel aanwezig. Grote rokersruimte voor de liefhebbers. Gezellige barmensen. TOP!!!
Gelukkig weer open sinds lange tijd.
Leuk bruin café, vriendelijk personeel en goede muziek!
Eigenaar met humor, vriendelijk personeel, je kan er ook darten en biljarten. Daarnaast hangen er ook tv's die op sportzenders aanstaan.
Gezellig café met darts vrolijke bediening en goed eten
Dré en Arnold dank jullie voor jullie inzet met de tsunami van al de gasten die als een golf naar binnen kwamen in een hele korte tijd. John en Ans Daane
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid