facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Chez Favie

Adres: duizendmeterweg, 1182 DC Amstelveen
Telefoonnummer: 020-6436994
Stad: Amstelveen
Route: duizendmeterweg
Postcode: 1182 DC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand Café de Bosbaan Grand Café de Bosbaan 2 km Dit was toch wel de beste uitsmijter die ik heb gegeten en portie was vrij groot, kre...
Café Thijs Café Thijs 2 km Het is een zeer knus plekje waar je terecht kunt om op te warmen in de winter, of af ...
P60 Café P60 Café 3 km Toptent, vooral als er leuke band optreedt.
Il Caffe Il Caffe 3 km Heerlijk om weer een pintje op het terras te hebben gepakt na een lange tijd. Altijd ...
Silversant Silversant 3 km Restaurant met een groot buitenterras. Leuke uitgebreide lunchkaart en ook aan de kle...
Café de Manen Café de Manen 4 km Veel keuze op de kaart en goed lekker eten en drinken. Aardige bediening ook altijd.
Cafe The Pub Cafe The Pub 4 km Gezellige bruine kroeg met vriendelijk personeel. Drankjes zijn nog betaalbaar. Je ka...
Enjoy Sports Bar Enjoy Sports Bar 4 km Sfeervolle, leuk ingerichte plek waar lekkere broodjes en leuke gerechtjes op de kaar...
PARK Tennis Amsterdam PARK Tennis Amsterdam 5 km De mooiste old school gravel banen en zeer goede instructie. Dicht bij Amsterdam en A...
阿姆斯特爾河 阿姆斯特爾河 5 km 阿姆斯特爾河(Amstel)是流經荷蘭阿姆斯特丹的一條河流。河的名字源自於「Aeme stelle」,在古荷蘭語中意為「充滿水的地區」。地理阿姆斯特爾河起於兩條小河-德雷...
Amstel Amstel 5 km De Amstel is een gekanaliseerde rivier in het zuiden van Noord-Holland, voor een deel...
Amstel Amstel 5 km Amstel este un râu din Țările de Jos, care curge prin orașul Amsterdam. Numele râului...
Άμστελ Άμστελ 5 km Ο Άμστελ είναι ποταμός της ΒΔ Ολλανδίας στα νότια της επαρχίας Βόρειος Ολλανδία (Noor...
De Zwarte Kat De Zwarte Kat 6 km De Zwarte Kat is verleden tijd. De pagina blijft als monument. Post hier je foto's en...
Recensies
Zo’n nare ervaring. Wilde afrekenen en er werd alleen maar tegen mij geschreeuwd dat dat alleen met n fysieke pas kan. Ik gaf vriendelijk aan dat haar apparaat wel n logo van contactloos betalen had, maar nee, het moest cash of met een pinpas want ze hadden slecht bereik. Prima, maar de manier waarop was zo onfatsoenlijk. Daarbij in de keuken gegluurd en geloof me, hier wil je echt niet eten. Hopelijk wordt het ooit vervangen met iets leuks met betere kaart, beter personeel, want de locatie is top.
Nooit meer!! We zaten binnen en moesten buiten bij een raampje onze koffie bestellen. De koffie was erg bitter en smaakte niet. De tosti’s waren niet goed gemaakt waardoor de kaas nog niet gesmolten was.! De dames van de bediening waren luidruchtig en niet gastvrij er kon geen lachje van af.. zonde.. het was altijd zo een leuke plek om iets te drinken.
1 ster voor het feit dat er een wc is en dat je er nu eindelijk wel kan pinnen. Maar eigenaren.. Verkoop de tent als je het niet meer leuk vindt. Dit is een mooie plek voor mensen met hart voor de horeca en gastvrijheid, maar bij deze eigenaren is dit ver te zoeken. Ik kijg eerder het gevoel dat je er als klant ongewenst bent. Bestellen bij het raam, op een onbeschofte manier bejegend worden, betalen voor de wc als betalende klant zodra je binnenkomt word je toegesnauwd dat het 50 cent kost en dan wel marktconforme prijzen vragen. Zonde zonde zonde.
Agressief en intimiderend personeel nadat ik aangaf niet te willen betalen voor mijn toilet bezoek. Dat terwijl ik een betalende klant ben. Dit soort gedrag is onacceptabel! Hier komen wij dan ook nooit meer en hopelijk bespaar ik anderen een slechte ervaring.
Aan tafel worden geen bestellingen opgenomen. Bij binnenkomst direct aan balie bestellen en betalen en dan een plaats zoeken. Wat je niet direct mee kan nemen wordt aan tafel gebracht, je krijgt een groot nummer mee, die zet je op jouw tafel. Hele vriendelijke bediening. Mooie omgeving. Gratis parkeren voor de deur.
Mooie plek maar onaardige bediening en slechte cappuccino. En.... 50 cent voor de wc ook als je iets eet of drinkt. Wordt ook zo vriendelijk gezegd niet dus.
De eigenaar van chez favie maandag overleden in zijn slaap op 69 jarige leeftijd. heel veel sterkte voor zijn familie. R.i.p. Peter..
piet voor het raam die zwart is en er mogen geen honden meer binnen, jammer. appeltaart en chocomel waren lekker.
Vreselijk personeel vooral de eigenaresse! Wat een heks! Er ontbreekt alleen nog een bezemsteel! Unieke locatie om een mega mooie horeca zaak neer te zetten, maar de huidige zaak is in alle opzichten een zeer slechte publiciteit voor Amsterdam en het mooie unieke Amsterdamse Bos! Hygiëne is ver te zoeken! Alles is vies en goor! Ook de toiletten waar je als betalende klant voor moet betalen! Je wordt afgesnauwd en zeer asociaal benaderd en aangesproken! En dit is al jaren zo! Ben er na 15 jaar terug gekomen en er is niets veranderd! Ongelooflijk dat deze tent nog bestaat! Een schande! Wat moeten buitenlandse toeristen wel niet denken!!! NOOIT NAAR TOEGAAN! Alleen als je 1 van de slechtste horeca zaken in Nederland zelf wilt ervaren!
[EN] First of all, when we were ordering the food, we saw two dogs in the kitchen. The chef touched the food with his hands, so it is very likely that dog germs will end up on your food. Then when they served us the food, we found a long grey hair on the hamburger. The staff was also very unfriendly, as he was muttering when we told them about the hair. He also misheard my order and blamed me for saying it wrong. And on top of that, after we left I realised that I was charged 1 euro too much. The only people I would recommend to come here are the ones that want to eat food with dog germs. [NL] Ten eerste, toen we ons eten bestelde, zagen we twee honden in de keuken. De kok raakte het eten aan met zijn handen, dus het is hoogstwaarschijnlijk dat bacteriën van honden op het eten terecht zullen komen. Toen ze het eten aan ons serveerden, zat er een lange grijze haar in de hamburger. Het personeel was ook heel onklantvriendelijk. Toen we vertelden over de haar op onze burger, zat hij te mopperen. Ook verstond hij mijn bestelling verkeerd en gaf hij mij de schuld dat ik het verkeerd had gezegd. Daarnaast realiseerde ik me, toen we al weg waren, dat de cassière mij 1 euro teveel heeft gerekend. De enige mensen die ik aanraad om hier te komen, zijn de mensen die graag bacteriën van honden op hun eten willen hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid