facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café-Brasserie-Eetcafé Anno 1610

Café-Brasserie-Eetcafé Anno 1610
Adres: Jacobusstraat 4, 6013 RK Hunsel, Nederland
Telefoonnummer: 0475 856 990
Staat: Limburg
District: Leudal
Stad: Hunsel
Route: Jacobusstraat
Huisnummer: 4
Postcode: 6013 RK


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 20:00–02:00
vrijdag: 17:00–02:00
zaterdag: 15:00–02:00
zondag: 12:00–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ANNO1610 ANNO1610 1 meter Gezellig en leuk personeel. Zal komende zomer zeker weer eens op het terras landen.
Aº 1610 Aº 1610 8 meter Erg gezellige locatie om super lekker te eten zelfs vegetarisch. Het vispannetje is o...
Recensies
We waren in Thorn op vakantie en zochten een gezellig tentje om te eten. In Thorn zelf niks gevonden en kwamen hier uit.nEigenaar was heel vriendelijk en gastvrij . Hij zag onze zoon met zn tablet lopen en attendeerde hem gelijk op de wificode die bij de ingang hing. Voor het eerst dat we dat meemaakte dat een cafe/restaurant zelf de wificode gaf. De eigenaar was ook heel enthousiast aan het praten over zn vak als kok en dat koken een hobby was. Hij vertelde dat hij alles zelf maakte en was daar trots op. Dat het eten daar heerlijk was is geen woord gelogen. De carpaccio was in een schaal ipv standaard op een bord met huisgemaakte dressing. Onze zoon wilde graag fish and chips.nDeze had de eigenaar niet standaard op zn kaart staan. Geen probleem zei hij ik maak wel wat en vroeg wat de wensen van onze zoon was. Een echte aanrader is de Ossenhaas puntjes. zeer mals vlees. dat geld ook voor de boerenbiefstuk die mn vrouw had. Je kreeg genoeg, maar we vonden het jammer dat het op was. Om je vingers bij op te eten zo lekker.nEn duur zijn ze zeker niet. Een glaasje fris €2.50. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Ook de gerechten zijn niet duur. Als we weer in de buurt zijn gaan we zeker hier weer eten.
Was een leuke stop om even bij te tanken tijdens onze fietstocht. Vriendelijke uitbaters en de honden kregen een snoepje. Hier komen we zeker nog eens terug als we passeren want er is ook een eetkaart.
Wij zochten een leuk restaurant om te dineren tijdens ons weekendje weg en kwamen hier uit. Zeer vriendelijk personeel en het eten was echt heerlijk, en voor een goede prijs die je niet vaak meer tegenkomt. Her vispannetje en de ossenhaaspuntjes zijn echte aanraders!nnOok de sfeer is geweldig, goede muziek die niet te hard of te zacht is en je kunt ondertussen naar sport kijken.nnNa afloop nog even gekletst met de eigenaar, die ook de kok is en enorm vriendelijk is. Toevallig kent hij de omgeving waar wij vandaan komen. Gaf ons ook nog de tip mee om een keer naar Roermond outlet te gaan.nnNog een klein pluspuntje, waar zeker kinderen en tieners blij mee zullen zijn: er is gratis wifi die uitstekend werkt ;nnKortom: Wij komen hier zeker terug!
Toffe zaak die wordt uitgebaat door Bas die verstand heeftnvan met mensen om te gaan. Gezellig dus. De service is perfect. De hongerigen worden op hun wenken bediend. Er is op de kaart keuze voor ieder wat wils. Aanraders zijn het vispannetje, de ossehaaspuntjes, de tapatafel, kortom alles wat op de kaart staat. De prijzen zijn democratisch zodat iedereen hier kan genieten. Voor diegene die alleen maar dorst hebben, is er keuze genoeg.
Erg gezellige locatie om super lekker te eten zelfs vegetarisch. Het vispannetje is ook een aanrader. Zeer vriendelijke bediening en als je van toetjes houdt, dan mag de zelfgemaakte ijstaart niet ontbreken. Het was mooi weer, dus de tafeltjes stonden voor de deur. Binnen was ook voldoende plaats. Hier komen we terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid