facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Bierbaronnen

Café Bierbaronnen

Info

Biercafe met 250 in Brabant gebrouwen Speciaalbieren. Daarnaast ook een goede collectie wijnen, gedestilleerde dranken, hapjes. Brabants genieten!

Geschiedenis

Verkoop van verschillende in Brabant gebrouwen Speciaalbieren.



"EetCafe met een mooi assortiment van 200 Brabantse Bieren en altijd 16 bieren op tap!Vanaf nu ook voor lunch en diner, maak kennis met onze Carpaccio-kaart en wintergerechten zoals stampot, stoofmenu, schnitzelmenu en nog veel meer"
Adres: Lindeplein 11, 5061 HN Oisterwijk
Telefoonnummer: 0132036026
Stad: Oisterwijk
Route: Lindeplein 11
Postcode: 5061 HN


Recensies
Gisteren een heerlijk 5 gangen "beer & food" menu genoten. Heerlijke hoge kwaliteit gerechten met fantastisch bijpassende bieren. Helemaal top, aanrader !!
Erg lekkere proeverij gehad met verschillende bieren en bijpassende gerechten. Niet goedkoop maar wel erg goed. Hapjes niet standaard uit het vet, maar lekkere carpaccio van zalm, wraps etc.
Erg leuk eetcafe met veel speciaalbier...wij fietsen geregeld een keer van Tilburg naar Oisterwijk om hier gezellig wat te eten en te drinkenEten: 5/5
We waren met een groep hondenvrienden in de omgeving wezen wandelen. 20km en hadden trek gekregen. Eerst zaten we buiten maar door de harde wind vroegen we of we binnen mochten zitten. En dat mocht! Met 10 honden en 9 man hebben we heerlijk gegeten en bier gedronken. Zeker het witbiertje van de tap smaakte goed! We hebben een fijne avond gehad. Leuke prettige bediening, en beslist niet duur! Hulde voor de gastheer!!!
Gezellig opkomend speciaalbiercafé met heel veel lekkere en vooral lokale speciaalbiertjes! Maar liefst 16 tapkranen, dus er zit altijd wel iets lekkers tussen. Het aanbod op fles is ook erg breed. Prijs-kwaliteit is ook goed, bij de omliggende cafés zijn de speciaalbiertjes een stuk duurder. Zeker de moeite waard als je een paar nieuwe biertjes wilt proberen!
Een saté schotel, een hamburgerschotel en een rundercarpaccio laten bezorgen. Het was heerlijk! Van alles meer dan voldoende, mals vlees, goede friet, met een naar kerrie smakende mayonaise, echt heerlijk! Bezorgd ruim binnen de aangegeven tijd. Kortom, voor herhaling vatbaar!
Gezellig ,lekker veel speciaal bieren en lekker eten
Heerlijke koffie en een lekkere boterham met garnalenkroket en 2 sneetjes met Serranoham. Uiteraard met een lekker garnituur. Prima lokatie net buiten de Lind.
Zeer leuk café met veel lekkere bieren. Zeer goede en bekwame bediening met uitleg over de bieren. Proberen het alle klanten naar de zin te maken, hier gelt nog steeds klant is koning. Mooie hapjes kaart voor ieder wat wils. En goede prijzen.
Heerlijke bierproeverij en lekkere carpaccio met een keuze uit diverse carpaccio's. Gezellig eetcafeetje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid