facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cadiri

Cadiri

Info

CADIRI Hondentraining, Gastgezin

Geschiedenis

Bij CADIRI kunt u met uw hond een training volgen. Privé of in een groep of met uw gezin. Wij trainen volgens de positieve trainingsmethode. Positief gedrag wordt beloond en negatief gedrag wordt vervangen door gewenst gedrag. Uiteraard komt het ook voor dat we grenzen moeten stellen aan de hond. De kunst is om dat te doen precies op het goede moment op een manier die bij u en uw hond past. Dankzij mijn opleiding en ervaring als trainer / coach / echtgenoot en ouder van 4 kinderen behalen we altijd resultaat.
Wij zijn ook 'Gastgezin' voor uw hond. Deze kan bij ons verblijven in ons gezin in de huiskamer en tuin. Indien nodig maken we ook afspraken over datgene waarvan u wenst dat uw hond leert. Hondenliefhebber en trainer ben ik tenslotte 7 x 24.

Adres: Witte Klaver 110, 2481 CL Woubrugge
Telefoonnummer: 06 308 46 777
Stad: Woubrugge
Route: Witte Klaver 110
Postcode: 2481 CL


Recensies
Super gastvrij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid