facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cadenz Bicycles

Cadenz Bicycles

Info

Welcome to Cadenz Bicycles! The all-new Dutch performance bicycle brand. - Welkom bij Cadenz Bicycles! Het nieuwe Nederlandse sportieve fietsmerk!

Geschiedenis

Cadenz is een nieuw Nederlands merk dat zich op de sportieve fietsenmarkt begeeft, gedreven door passie voor het product. Cadenz fietsen worden uitsluitend online gedistribueerd naar de consument: geen tussenkomst van een dealer maar direct in contact met de fabrikant. Wij geloven dat hierdoor een high end fiets voor iedereen bereikbaar kan zijn. Elke Cadenz fiets is in Nederland opgebouwd met de meeste nauwkeurigheid en vakmanschap. Als jouw fiets binnenkomt is deze compleet afgemonteerd en afgesteld: Je fietst binnen no-time weg!

Via de website heb je de mogelijkheid om jouw Cadenz op maat samen te stellen. Doordat een Cadenz rechtstreeks aan jou geleverd wordt, kunnen wij fietsen nét wat hoogwaardiger afmonteren, zodat de prijs-kwaliteit verhouding subliem is.

Adres: Twello
Stad: Twello


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hemker-Bekking Twello Hemker-Bekking Twello 463 meter Een prachtige kleine winkel met mooie jacht/wandel/ hondensport kleding en attributen...
Buitink Sport 2000 Buitink Sport 2000 876 meter Mooie sportwinkel die al jaren goeie kwaliteit spullen heeft voor een eerlijke prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid