facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cacao van jou

Cacao van jou

Info

Cacao van jou geeft workshops in chocolade en patisserie.

Geschiedenis

Een geweldige passie voor het product dat is uitgegroeid tot de wens van vele creatieve mogelijkheden en de tips en trucs willen delen met anderen die ook een passie voor chocolade hebben.



"Chocolade en bonbon workshops zijn ontzettend leuk om te doen. Tijdens een 2 à 3 uur durende workshop leer je interessante dingen over chocola en kun je prachtige -en vooral lekkere- creaties maken. We bieden verschillende workshops, waardoor er altijd wel iets bij zit wat je leuk vindt. Dus niet alleen maar chocola en bonbons, maar je kunt ook taarten maken en cupcakes versieren. Bekijk ook het totale aanbod van onze workshop.Het wordt natuurlijk helemaal leuk om zulke creatieve workshops te doen met je familie, vrienden of collega's."
Adres: Hoofdstraat 44, 2351 AL Leiderdorp
Telefoonnummer: 06-51561442
Stad: Leiderdorp
Route: Hoofdstraat 44
Postcode: 2351 AL



op zoek naar gerelateerd: Chocolade workshop aan huis, Vrijgezellenfeest chocolade maken, Workshop bonbons maken Rotterdam, Cacao workshop, Workshop chocolatier, Valentijn chocolade workshop, Workshop bonbons maken 2 personen Amsterdam, Chocolade workshop Schiedam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elles & Hellen - Decor & Architectuur Elles & Hellen - Decor & Architectuur 2 km Ontwerpbureau Decor & Architectuur - gespecialiseerd in merkbeleving.
Recensies
Voor een feestelijke viering van weer een verjaardag heb ik in overleg met Walter van 'Cacao van jou' een programma kunnen samenstellen dat begon met een workshop 'bonbons maken', vervolgens een 'high tea' en tenslotte een rondvaart door Leiden. Het heeft geleid tot een geweldige ervaring voor alle door mij daarvoor uitgenodigde familieleden en mijzelf. Zo'n programma samenstellen in overleg met Walter is zeker een aanrader voor mensen die eens wat anders willen dan een traditioneel etentje voor een feestelijke bijeenkomst. De workshop was goed voorbereid en zelfs voor wat minder handige mensen goed uitvoerbaar, mede dankzij een heel goede begeleiding. Onze producten kregen we in een mooi doosje na afloop mee en dat smaakte prima ook al zag het eindproduct er soms wat anders dan verwacht uit. De 'high tea' was heel smakelijk, zeer gevarieerd en van heel goede kwaliteit. De rondvaart tot besluit maakte de dag helemaal perfect. Hoe Walter het voor elkaar gekregen heeft weet ik niet, maar zelfs het weer was precies goed voor deze dag! En ... ook niet onbelangrijk: met voedselallergieën wordt - mits vooraf doorgegeven - rekening gehouden. Kortom: een echte aanrader voor wie eens iets anders en vooral iets leuks wil laten organiseren.
We hebben een hele geslaagde ochtend gehad bij de workshop praline bonbons maken. Er wordt goed uitleg gegeven, mooie locatie, leuk voor jong en oud en niet onbelangrijk, goddelijke bonbons als resultaat mee naar huis. Al met al een absolute aanrader!
Hele leuke en gezellige mensen! Creatieve Paas ei fantasie gemaakt ! Raad zeker aan! Leuke workshop!!!!
Zeer leuke workshop! Echt een aanrader voor een leuk feestje. We hebben de pump workshop gedaan, ontzettend genoten en gelachen met elkaar. De workshop gever is vriendelijk en laat je lekker vrij. Niks moet en alles mag. Heel fijn
De workshop bonbons maken was echt een succes! Walter geeft achtergrondinformatie, je krijgt ruim de tijd om zelf creatief aan de slag te gaan en je kunt altijd om hulp vragen. Daarnaast was er ook voldoende lekkers om te proeven. Zeker je geld waard!
Ontzettend leuke Spaanse Tapas workshop gedaan!! De sfeer is enorm ongedwongen en gezellig. Walter geeft aanwijzingen waar nodig of wanneer gevraagd, en verder kan je lekker je gang gaan. De ruimte is gezellig aangekleed en fijn om in te werken. Leuke extra’s waren het dippen van chocola tussendoor en bonbons op het einde. We hebben genoten! Enorm bedankt!
Walter de chocolatier leidde ons met veel enthousiasme door de wereld van truffels en pralines. De creatieve bonbons die we maakten en voortdurend proefden waren lekker. Na afloop kregen we onze creaties mee in een toepasselijke bonbondoos. Zeker een aanrader om samen is met een groep te doen.
Een workshop bonbons maken als gezin als surprise gevolgd: fantastische ervaring met een prettige Walter als deskundige. In aanloop naar de workshop goede informatie op mijn vragen. We hebben als gezin een geweldige avond beleefd.
Super toffe workshop! Fijne uitleg en Walter was erg behulpzaam. Ook heel fijn dat hij iedereen gewoon lekker zijn ding laat doen, zo voelt het niet als geforceerd en dat maakt toch dat je nog trotser bent op je eigen resultaat!
Fijne ,gezellige, leuke workshop gehad voor een vrijgezellenfeestje ! Wij hebben genoten van al het lekkers en het creatief bezig zijn ! Cacao van Jou is een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid