facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabriole Balletschool

Cabriole Balletschool

Info

De balletschool waar kwaliteit en dansplezier al 15 jaar samen gaan. Lessen in veel verschillende dansstijlen, gegeven door erkend gediplomeerde dansdocenten en op meerdere locaties in Gooise Meren!

Geschiedenis

Balletschool Cabriole is een op kwaliteit en dansplezier gerichte balletschool die is begonnen in januari 2003. Wij hebben een groot aanbod van danslessen.
Deze lessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar, tieners en volwassenen. Op dit moment dansen er bij ons wekelijks ruim 400 leerlingen, die les krijgen van een team van 8 enthousiaste en deskundige docenten.

Aan de Margriethof 100A in Naarden staat onze mooie studio, voorzien van alle dansgemakken met onder andere een nieuwe dansvloer, spiegels, en natuurlijk een barre. Ook is er een kleedruimte en een gezellige wachtruimte.

De eerste les is altijd een gratis proefles, daarna pas beslist u of u verder wilt gaan met de lessen.

Adres: Prinses Margriethof 100 A, 1411 BZ Naarden
Telefoonnummer: 06 50808777
Stad: Naarden
Route: Prinses Margriethof 100 A
Postcode: 1411 BZ



op zoek naar gerelateerd: Cabriole rooster, Cabriole shop, Mijn cabriole, Ballet Weesp, Dansstudio Van Harten, Esmée Borgts, Moderne dans Bussum, Dansles Muiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R&S Dance & Fitness R&S Dance & Fitness 1 km Dans, Fitness, Gezondheid & Balans. Groepslessen & Persoonlijke Begeleiding.
Jelly Jam Dance Jelly Jam Dance 2 km Sporten bij Jelly Jam, is goed voor onze conditie. Welke leeftijd je ook hebt, de beg...
Dancing Fever Dancing Fever 3 km Personal Training, Bodybuilding, Dance, Pilates, Power Stretching.
Recensies
Wat een gepassioneerde balletschool. Top om hen met de dancsers in actie te zien.
Enthousiaste docenten,fijne sfeer en gevarieerde danslessen.....voor alle leeftijden!Ik dans hier nu een paar jaar en kom elke keer blij thuis van de dansles!!
Aandacht voor je kind door gediplomeerde docenten. Het plezier straalt van de docenten en kinderen af
Bevlogen, betrokken docenten en leuke lessen: helemaal top!
Fijne dansschool met oog voor haar leerlingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid