facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabrio Partner

Adres: Rijksstraatweg 22-A, Leersum
Telefoonnummer: +31343456599
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 22-A



op zoek naar gerelateerd: Cabrio dak reparatie, Cabrioletkappen prijzen, BMW cabrio specialist, Cabrio dak vervangen kosten, Goedkoop cabriodak vervangen, Cabriodak vervangen Limburg, Mercedes cabrio specialist, Cabrio-Partner ervaringen
Recensies
Voor mijn vakantie ben ik super geholpen door Cabrio Partner. Alle bedrijven waren pas 2 maanden later beschikbaar wegens drukte, Cabrio Partner had, ondanks eigen drukte, toch een gaatje vrij kunnen maken en binnen 1 week hadden wij een nieuwe kap op de auto zodat we met onze cabrio op vakantie konden. Naast dit wapenfeit ben ik ontzettend aardig en relaxed geholpen. Echt een aanrader! Ook als je geen haast hebt.
Vandaag mijn cabrio weer opgehaald, dak was aan vervanging toe. Topbedrijf, geeft eerlijk adviezen en leveren vakwerk af. Superblij met mijn weer mooie strakke dak van binnen en van buiten. Zeer klantvriendelijk bedrijf en Peter en zijn team krijgen een warme aanbeveling van mij. Met recht een cabrio partner! Peter en team, hartelijk dank!
Perfect te woord gestaan vanuit Frankrijk. Afspraak ingepland en kosteloos een leenauto mee gekregen. Softtop van mijn MX5 in enkele uren vervangen: prima ervaring.
De kap van mijn Ferrari weer goed werkend gemaakt , een klus waar niet veel bedrijven zich aan wagen maar cabrio partners wel . Ben heel blij met het resultaat en ook nog voor een redelijk bedrag. Los van hun vakmanschap krijg je een gratis leen auto mee of ze komen je auto halen met een gesloten aanhanger , hier alleen onderscheiden ze zich al mee . Chapeau
Hier heb je alles wat je van een top-bedrijf mag verwachten. Kundig en vriendelijk advies, perfecte kwaliteit en top-service inclusief een leenauto. Tijdens de stortbuien van afgelopen week geen enkel druppeltje in de auto. Niet de goedkoopste, maar ik heb geen cent teveel betaald
Peter van Cabrio-Partner geeft een eerlijk en deskundig advies. Je kunt zien dat hij alles weet van cabriokappen. Het werk is volgens offerte en afspraak uitgevoerd met prachtig resultaat. Aanrader voor elke cabrio-rijder!
Service met "S", hoofdletter S. Terzake kundig, goed meedenkend, uiterst eerlijk en communicatief zeer goed. Fijn daar klant te zijn. Twee keer geweest, twee keer als een gelukkige klant huiswaarts.
Onlangs is mijn Corvettte voorzien van een nieuw dak bij Cabrio-Partner. Heel relaxed geholpen door Peter, komen afspraken na en leveren kwaliteit en vakwerk! Het was een uurtje rijden maar dat had ik er graag voor over!
Speciale wensen worden in acht genomen, in overleg is veel mogelijk, maatwerk. Kwaliteit, netheid, allemaal dik in orde. Prettige omgang, fijne service dat je op zaterdagochtend terecht kan. Wederom bedankt Peter en team.
Wat een fijn bedrijf! ik heb vorig jaar naar volle tevredenheid een cabriokap laten plaatsen. Er zat echter een productiefoutje in, gisteren een geheel nieuwe kap gekregen onder garantie en wederom perfect gemonteerd. Dus een dikke 10 voor kwaliteit en klantgerichtheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid