facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cablepark Wollebrand

Cablepark Wollebrand

Info

Welkom bij Cablepark Wollebrand! Kom jij om je eerste rondjes te maken op de baan? Of wil jij je board skills naar een hoger niveau brengen? Iedereen is hier op zijn plek. We zien jullie graag verschijnen op het water!



"Unieke locatie met eindeloze mogelijkheden! Gelegen aan de plas van recreatiegebied ‘Wollebrand’ creëert WOLLEBRAND Lakehouse een unieke beleving voor elk moment.Of u te gast bent op ons prijswinnend terras, in het sfeervolle à la carte restaurant, in onze Tuinkamer in Alpen-stijl of onze Balkonzaal in Zwitserse berghut stijl. Daarnaast bieden wij onze gasten een unieke ervaring aan bij WOLLEBRAND Cablepark, onze eigen kabelskibaan waar waterskiërs en wakeboarders naar hartelust kunnen genieten!WOLLEBRAND Lakehouse is vanaf woensdag tot zondag geopend vanaf 12:00 uur."
Adres: Broekpolderlaan 10, 2675 LJ Honselersdijk
Telefoonnummer: 0174-641144
Stad: Honselersdijk
Route: Broekpolderlaan 10
Postcode: 2675 LJ


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:30
Dinsdag: 14:00 - 21:30
Woensdag: 14:00 - 21:30
Donderdag: 14:00 - 21:30
Vrijdag: 14:00 - 21:30
Zaterdag: 13:00 - 21:30
Zondag: 13:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Wollebrand waterski prijs, Waterskiën in de buurt, Waterskiën, Waterski kabelbaan, Wakeboarden kabelbaan, Waterskiën Nederland, Waterskibaan, Project 7 Cablepark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Wollebrand Restaurant Wollebrand 12 meter WOLLEBRAND fun, food & events: een gastvrije locatie!
Recensies
Uitstekend gelegenheid om tijdens een fietstocht te borrelen of wat te eten. Mooi terras aan het water waar gewaterskied wordt. Ook binnen veel plek Bediening vriendelijk. Gelukkig kan je ook bij hen gewoon terecht, want als je op je plek gaat zitten krijg je gelijk een QR code om te bestellen en betalen. Niet fijn dat. Voor een glas verse jusd'orange betaal je ruim 5 euro dus ja de prijzen liggen erg hoog. Wat mij betreft te hoog, en daarom 4 ipv 5 sterren
Grappige locatie met uitzicht op watersporters. Prima burgertje met friet gegeten. We zaten nu op het terras, maar binnen kan je dr ook goed toeven in een mooie inrichting.
Het restaurant was echt top! Leuke bediening en echt heerlijk gegeten. Echt heel prettig vertoeven met warme dagen. We hebben ook gebruik gemaakt van de aangrenzende baan dit was echter minder succesvol. Baan viel meerdere keren stil. Van de 1.5 uur die we hadden slechts 1 uur kunnen waterskiën/wakeboarden en ook dat ging moeizaam aangezien je lang moest wachten doordat er veelste veel mensen waren. Voor de volgende keer het restaurant een dikke ja en de baan een nee.
We zijn hier op een vrijdagmiddag langsgereden en dachten hier een hapje te gaan eten late lunch. De locatie is mooi, uitkijkend over het water en de snelweg, maar de weg ernaartoe is erg onduidelijk en verwarrend. Goed verstopt als je niet erg bekend bent in die omgeving. Bij binnenkomst keken ze, op dat moment bedienend personeel, je aan alsof ze niemand verwachten en er weinig zin in hadden. Het was ook erg rustig op dat moment, maar een serveerster had kennelijk geen zin in haar werk. Je moest vragen om de menukaart en toen dat gebracht werd, werd het op een stapel neergegooid dat is toch niet meer van deze tijd? En je mag wel iets meer vriendelijkheid verwachten in deze tent. Daarna duurde het volgens de serveerster te lang dat we een voor een bestellingen doorgaven, want er kon geen lachje vanaf. Gelukkig was het eten prima en zaten we erg prettig in het restaurant. Het is ook een mooi, sfeervol restaurant. Gelukkig werd die serveerster vervangen door een vriendelijke en vrolijke ober. Prijs-kwaliteit oke!
Na enkel maanden besloten wij Restaurant De Wollebrand weer eens te bezoeken. We waren van mening dat het een seizoenszaak was, dus gingen we voorgaande jaren alleen in de zomer. Nu waren we blij met de Wollebrand 1.0 en wisten we niets van de verbouwing. Echter waren we positief verrast door de nieuwe ruimte's en het aangepaste concept. In de nieuwe inrichting klopt alles met elkaar en is de galm die de eerdere opzet had helemaal verdwenen. Van kabel waterskibaan met eetgelegenheid is het nu stijlvol restaurant met kabel waterskibaan. We waren dus ook benieuwd naar de menukaart, het concept is hierin helemaal doorgetrokken. Strakke opmaak en mooie gerechten. Omdat we elders al een lunch hadden genoten besloten we een soep te nemen. Deze werd stijlvol aan tafel ingeschonken uit een zilveren schenkkan. En de smaak van de Tom Kha Kia en de Pompoensoep was heerlijk. Conclusie Restaurant De Wollebrand 2.0 is geen seizoenszaak. Op deze regenachtige dag branden op meerdere plaatsen haarden en was de sfeer mede door gebruik van leer, hout en vacht heel warm. Dit in combinatie met de vriendelijke bediening gaf een gevoel van thuiskomen. Een aanrader ook gezien de ruimte voor een receptie of huwelijksfeest.
Fantastisch . Zeer mooie locatie vriendelijk personeel en lekker eten.
Ik heb daar gegeten met wat collega’s, mandje brood €7 ieder een minibroodje en het was op. Spareribs zonder bot. Erg weinig vlees en erg weinig mayo bij de patat. De smaken waren wel goed. Extra mayo besteld en niet gekregen. Vond het allemaal lang duren. Er komt geen vervolg. Jammer!
Vanmiddag een heerlijke en heel gezellige lunch gehad samen met mijn schoonzus. Locatie is top: een groot terras aan het water met uitzicht op een groepje leerlingen die waterski-les kregen. Eten was heerlijk en heel vriendelijk personeel
Voor een bruiloft geweest. Geweldig! Wat een onwijs mooie zaal, leuke zitjes, goede verlichting en ook de bediening wist wat ik iedere keer bestelde.
Dit restaurant is totaal vernieuwd en sinds twee maanden geopend. Heerlijk geluncht. Wij kozen voor de combi soep met sandwiches. Heerlijke pompoensoep, broodje kroket en een broodje brie. Vriendelijke bediening. Mooi en comfortabel ingericht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid