facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caatje Aan De Lek

"Je vindt Caatje in Culemborg bij fort Werk aan het Spoel, tussen Utrecht en Den Bosch.Bij Caatje kun je ongedwongen, eerlijk & heerlijk eten, drinken, vieren en vergaderen.***Caatje grilt en kookt met eerbied voor de natuur en gebruikt alleen de beste ingrediënten, liefst afkomstig uit de omgeving.Als de temperatuur omhoog gaat is het heerlijk buiten op het terras.Ook kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Er is volop ruimte op het fortterrein om te spelen. Caatje ligt op de route van verschillende wandel- en fietspaden.Via Caatje huur je een unieke ruimte op Werk aan het Spoel voor een meeting of workshop."
Adres: Goilberdingerdijk 40a , Culemborg 4106 LC, NL
Telefoonnummer: 0345 515 358
Stad: Culemborg
Route: Goilberdingerdijk 40a
Postcode: 4106 LC


Openingstijden

Woensdag: 11:00-17:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Caatje aan de Lek menu, Lunchen in Culemborg, Restaurant Culemborg Markt, Eten afhalen Culemborg, Horeca Culemborg, Op de Haven Culemborg, Pallada Culemborg, Chinees restaurant Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Andermaal Andermaal 2 km Genoten op het terras in de zon van de mooie geveltjes rondom. Het was gezellig vol. ...
Recensies
Na ons trouwen zijn we bij Caatje aan de Lek neergestreken voor een uitgebreide lunch. Wat een feest was dat. Greetje en Carel hadden alles tot in de puntjes voorbereid en de chef had wederom heerlijk gekookt. Ook de keuze aan bier en wijn was weer top. Speciale aandacht voor de vegetariërs en dieetwensen en zoals altijd uiterst flexibel toen er ook nog mensen bij kwamen die we niet verwachtten. We kijken terug op een prachtige dag die onder de bomen achter Caatje aan de Lek een ware bruiloft werd... Dank jullie wel lieverds en tot snel! XXX
Fijne plek, je reserveert. Heel fijne eigenaren, god zegent die tent. De serveerster was ook heel erg aardig en de bediener ook! Steek je lekker in je zak zo! Je weet wie dit was ; fietstas aan hek.
Soort combinatie van Italiaanse gezelligheid en Zweedse schoonheid. Geweldige gastheer, vrouw en dochter. Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug Parkeren: Prima parkeergelegenheid en ruim opgezette plekken.
Prima voor koffies, om hapje te eten of te borrelen.
Mooie locatie, maar onvriendelijk personeel. Als wielrenner wordt je hier niet echt vriendelijk welkom geheten. En als ik de papieren aan de deur mag geloven zijn honden hier ook niet echt welkom en kun je beter ook niet binnen komen als je schoenen niet schoon zijn.Eten: 3/5
Wat voelen wij ons telkens weer thuis bij deze voortreffelijke gastvrouw en gastheer. Lekker terras en goede kwaliteit van eten en drinken. Zeer de moeite waard. Mijn advies: ga naar Caatje en vergeet hun eigen tapbier "Caatje van de Tap" niet.
Je voelt je altijd heel welkom blij Carel en Greetje! Gastheerschap is wat ze uitstralen en je kunt hier heerlijk eten, of het nu lunch is of diner..en ook nog op een super mooie locatie..top!
Een spontaan bezoekje aan dit restaurant wat van origine een oud fort is. Ook qua lokatie helemaal top. Genieten van een lunch in een luie strandstoel. Op blote voeten in 't gras, in de schaduw onder de bomen. Heerlijke boterham parmaham met een wit biertje van de tap. Binnen oog voor detail, industrieel ingericht en van buiten... Schijnt het een tank te moeten zijn. Maar dat kon ik er niet van maken. Vlgs de gastheer na 5 biertjes wel... Helaas niet kunnen uitproberen. Misschien de vlgd keer!
Geweldig genoten van deze middag bij Caatje aan de Lek. Groetjes Marijke
Zeer vriendelijk eigenaren die in deze moeilijke periode toch vrolijk aan de slag gaan. Sfeervolle zaak. Lekker eten en smakelijk menu.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid