facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caat op Maat - Videograaf

Caat op Maat - Videograaf

Info

Herbeleef je herinnering!

Geschiedenis

Caat. kleertjes en accessoires / handmade for hope and happiness / voor de allerkleinste baby's en grotere kids / dm voor meer info of bestellingen



"Caat op Maat - Videograaf voor bijzondere geboortefilms, ontroerende newbornclips, liefdevolle trouwfilms en vlotte bedrijfsfilms."
Adres:
Telefoonnummer: +31653204276
Stad: Almelo



op zoek naar gerelateerd: Ceremonie filmen, Videograaf uitvaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NXtv NXtv 874 meter Het interactieve videoplatform dat (high)tech laat leven.
Hojeba Media Hojeba Media 3 km Hojeba Media bedenkt, creëert en vermarkt videoproducties. Toonaangevend in het maken...
Nuran Gelici Fotografie Nuran Gelici Fotografie 5 km Stichting Tijdslijn werkt al langere tijd met Nuran Gelici.Hij heeft geweldige foto's...
HEROik HEROik 5 km Ben je op zoek naar een personal trainer die je help jouw doel te bereiken, neem dan ...
NikkitaVideografie NikkitaVideografie 6 km Recentelijk fotoshoots gehad bij Nikkita Lubach. Foto's zijn geweldig en de service o...
Recensies
Op 26-06-21 zijn wij getrouwd. Heel last minute in de week voor de bruiloft hebben we contact opgenomen met Cathy en ze was nog zo lief ook dat ze onze bruiloft wilde filmen. En daar zijn we zo blij mee! We kunnen Cathy aan iedereen aanbevelen! We hebben een supermooie lange trouwfilm van haar gekregen, evenals een hele mooie, romantische en grappige korte trouwclip én de complete ceremonie staat mooi op beeld. Al onze dierbaren zijn gefilmd, de romantische momenten staan erop, net als de grappige momenten. De films zijn mooi gemonteerd en Cathy had ze heel snel klaar. En daarnaast is Cathy een lieve vrouw en was het erg gezellig dat zij erbij was op onze trouwdag. Nogmaals, we kunnen haar aan iedereen aanbevelen!
Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Caat hebben gekozen om onze bruiloft vast te leggen. Want ik kan je vertellen dat dit echt de beste keuze is die je kan maken ! Caat heeft onze bruiloft op 8 oktober vastgelegd en een aantal weken van te voren was er bij ons blinde paniek. Onze huidige fotografen konden niet voldoen aan het verplichte corona toegangsbewijs en wij hadden dus geen fotograaf meer. Wij hebben Caat geappt, en zei is direct voor ons aan de slag gegaan en heeft niet 1 maar gewoon 2 fotografen voor ons geregeld die onze dag vast konden leggen ! Ze heeft ons ontzettend uit de brand geholpen en de stress weer laten verdwijnen! Wij hebben een prachtige lange film, de ceremonie en een prachtige korte clip mogen ontvangen. Ik kan dit maar met 1 woord omschrijven: Wauw! Wat is de bruiloft prachtig in beeld gebracht, alle mooie emotionele momenten staan erop ! Geweldig om zo je bruiloft opnieuw te mogen beleven. Dit zijn herinneringen die wij altijd koesteren. De sfeer op de bruiloft was ook zeer prettig, het was gezellig en je hebt niet door dat er de hele tijd een camera op je gericht staat ! Caat heel erg bedankt voor de mooie herinneringen en ik kan haar aan iedereen aanbevelen !
Wat een topper! Cathy heeft onze bruiloft geweldig mooi vastgelegd. Een mooie trouwclip met alle highlights van de dag. Zo leuk om dit filmpje aan iedereen te laten zien. Echt alles staat erop, de mooie, grappige, romantische momenten maar ook leuke details. Ook de ceremonie hebben we als apart bestand gekregen. Zelfs dit was een cadeautje om uit te pakken : Een echte aanrader voor iedereen!
Dikke 5 sterren. Cathy heeft onze bruiloft gefilmd en wij zijn heel erg blij met het resultaat. Van tevoren een gezellig gesprek gehad bij ons thuis waarbij we de dag doorgenomen hebben. Caat kwam op de dag zelf op tijd en goed voorbereid, gaf hier en daar wat aanwijzingen en eigenlijk hebben we verder helemaal niet gemerkt dat ze er was. Later zagen we op de film dat ze er zeker was, alles staat er op en ook kleine details zijn vastgelegd. Cathy is een fijn persoon om er op je grote dag bij te hebben. Heel erg bedankt voor de film die je gemaakt hebt, het is zo mooi geworden en we gaan het zeker nog vaak bekijken.
Ontzettend blij met de mooie newborn film die Cathy voor ons heeft gemaakt! Voor ons zijn deze beelden heel dierbaar en waardevol! Een hele mooie herinnering aan een bijzondere tijd! Het filmen ging heel natuurlijk, we hadden soms amper in de gaten dat Cathy er was, ze werkte op een voor ons hele fijne manier. En het resultaat mag er zijn, heel mooie beelden en super leuk alle details!
Cathy heeft een super mooie film gemaakt van onze keizersnede. Het was heel bijzonder om haar erbij aanwezig te hebben. Ondanks haar aanwezigheid, merkten wij niet dat zij er daadwerkelijk was zo fijn was het. Ze heeft zulke mooie foto's en beeldmateriaal gemaakt. De film is zo liefdevol en puur geworden. En ze is ook nog eens een lief mens. Ik kijk terug op een super ervaring en prijs en kwaliteit is het het echt waard. Wij kunnen haar je echt aanraden!!
Afgelopen december hebben de kinderen van groep 7 van basisschool de Widerode een prachtige kerstmusical opgevoerd. Helaas konden de ouders door Corona niet in de zaal aanwezig zijn. Na een telefoontje met Cathy waren we al snel enthousiast want ze wist ons uit de brand te helpen. Ze heeft de musical prachtig in beeld gebracht en via een link konden de ouders met kerst alsnog kijken naar een mooie kerstmusical. Cathy via deze weg willen we je graag nog een keer bedanken voor het mooie resultaat en je enthousiasme waarmee je aan de slag ging!
Als je een vakvrouw zoekt die tot in detail jouw opdracht in film fantastisch kan vastleggen, moet je bij Cathy van Caat Videograaf zijn! Prettig contact. Recht door zee. Geen omslachtig gedoe. Cathy stelt de juiste vragen zodat ze exact weet wat jij als klant van haar verwacht. Zo heeft ze ook onze trouwdag 14 september jl. geweldig weten te filmen. Ze heeft echt haar visitekaartje hiermee afgegeven want de muziek die ze onder de film heeft gezet sluit qua tekst perfect aan op de beelden. Heel knap gedaan! Zoals gezegd: een echte vakvrouw! Verder is Cathy een hele leuke lieve meid. Een fijn mens om er op onze trouwdag bij te hebben! Lieve Cathy: 'Nogmaals, dank voor heel veel! Dikke knuffel uit Wierden'. Bertine Siekmans-Hospers.
Mijn bevalling vastleggen op film, was voor mij nog wel even een dingetje. Moet ik dit wel doen? Is dit niet heel gek? Hoe zal het zijn met iemand die ik niet kende bij mijn bevalling? Toch heb ik dit als heel fijn en prettig ervaren. Cathy merk je niet eens tijdens de bevalling. Ze doet alles zo subtiel. Daarnaast is ze een lieve vrouw die echt passie heeft voor haar vak! Ze wil dit intense moment zo mooi en goed mogelijk vastleggen en dit lukt haar! Wat een mooie film hebben wij gekregen en daarnaast ook nog eens een aantal mooie en waardevolle foto's. Cathy je bent een vakvrouw en weet precies de bevalling op de juiste wijze op film vast te leggen zonder dat je teveel ziet. Enorm bedankt voor deze ervaring en de mooie film en foto's.
Cathy heeft het condoleren en de begrafenis van onze kleine Puck vastgelegd. Heel waardevol om deze video te hebben. Op deze manier blijft Puck toch een beetje leven, de film is al vaak gekeken maar gaan we ook nog heel vaak kijken! Ook hopelijk met een broertje of zusje van Puck in de toekomst Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid