facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caïro Pizzeria-Grillroom

Caïro Pizzeria-Grillroom

Info

CaÏro is een sfeervol en modern restaurant in Musselkanaal.
Wij staan voor service en kwaliteit.
U kunt uw eten laten bezorgen, ophalen of bij ons opeten

Adres: Marktstraat 88-A, 9581 AD Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599 470022
Stad: Musselkanaal
Route: Marktstraat 88-A
Postcode: 9581 AD



op zoek naar gerelateerd: Caïro menukaart, Restaurant Musselkanaal, Pizza Cairo, Ramses Musselkanaal, Cairo Grillroom, Thuisbezorgd cairo musselkanaal, Cairo Klazienaveen menukaart, Restaurant Stadskanaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ramses Musselkanaal Ramses Musselkanaal 260 meter Een tijd geleden eten besteld hier, alles heel vettig, en ik wilde het nog een kans ...
Leutje Boon Leutje Boon 337 meter De Lekkerste Fairtrade koffie
Recensies
Wederom 2uur moeten wachten op onze bestelling terwijl ons 45 min beloofd is. Na 3 keer te bellen eindelijk een arrogante bezorger aan de poort met een incomplete bestelling. Mijn advies… verkoop geen ja als je het niet waar kunt maken.
Heerlijk eten, zeker een aanrader
Een keer gehaald, want normaal laten we bezorgen. Mooie zaak, echt lekker eten en vriendelijk personeel.
Geweldige service. Snel en heerlijk bereid.
SLECHT // AMATEURISTISCH// GOOR Nog geen één ster waard, maar moest wel 1 geven om dit verhaal te posten hier.. Vanavond met een groep van zes man eten besteld, 1 persoon van ons gezelschap had een pizza mozzarella met verse rucola besteld. Meteen na het bezorgen kwamen we erachter dat de rucola miste. Nog geen km van het restaurant verwijderd. Ik belde Caïro op met de vraag hoe ze dit gingen oplossen. Met de vraag of ik wel goed bij mijn hoofd was? Want wat kost rucola nou? Ze hadden alleen maar bedorven rucola. Belachelijk, gaat mij niet om de waarde, maar om het principe. Zo een onfatsoenlijke reactie, ongelooflijk. Einde verhaal voor ons als vaste klanten. Onfatsoenlijk, respectloos, niet te eten. Kortom; slechte bedrijfsvoering, amateuristisch. Houdt op deze manier geen stand.
Spareribs zijn van een zeer goede kwaliteit mals en het vlees valt zo van het bot. Weten precies hoe het hoort.
Na 1,5 uur wachten op ons eten er achter aan gebeld. Krijg je te horen , we komen zo brengen meneer , gaat direct de dimwit uit. , nog 20 minuten kunnen wachten , en dan krijg je half gaar eten bezorgd. Zeg dan gewoon eerlijk dat je het vergeten bent. En breng geen half gaar vreten.
Heerlijk gegeten. Kindermenu met kipfilet was een ruime portie, ook het bord met pasta en de shoarmaschotel waren rijkelijk gevuld. Niets te klagen. Zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.
Laatste keren, net als vandaag, erg laat. Om 18.00 uur via eigen website/app besteld en dan wordt er bijv aangegeven 'wordt rond 19 uur bezorgd'. Ik kijk echt niet aan op 10 miniten maar om 19.30 uur toch maar eens bellen. Ene keer zijn ze net weg, andere keer moeten ze nog vertrekken. Altijd met excuus dat het erg druk is... pizza's zijn ook vaak koud de laatste tijd.
Bijna uur gewacht na bestellen en bij thuiskomst was het eten bijna allemaal koud op de pizza na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid