facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C . van den Heuvel & Zn B.V

Adres: Techniekweg 14, P.O.Box 3040 4200 EA Gorinchem
Telefoonnummer: +31 (0) 183-504444
Stad: Gorinchem
Route: Techniekweg 14
Postcode: P.O.Box 3040 4200 EA



op zoek naar gerelateerd: Van de Heuvel Transport Bakel, Transportbedrijf Uden, Van de Heuvel transport Uden, Heuvelman transport, Van den Heuvel Werkendam, Van den Heuvel Transport Heerde, Van den Heuvel Logistiek, Houtman Transport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kooijman Takel & Berging Kooijman Takel & Berging 91 meter Op een heel vroege zondagochtend werd onze auto vanwege een aanrijding met reetje op ...
Oublalflexpress Oublalflexpress 1 km Heeft u goederen die bezorgd of opgehaald moeten worden? Neem dan gelijk contact met ...
Ames Vervoer Ames Vervoer 2 km Wat een topbedrijf! Nog nooit zo'n vervoerder ontmoet die met zoveel zorg en enthousi...
Recensies
Mooi bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het distributie vervoer . Heeft u iets te vervoeren kunt u altijd contact opnemen met dit bedrijf. Bekijk ook de website voor eventuele vacatures.
Erg fijn bedrijf! Komen afspraken na! Erg goede ervaring mee gehad.
Geweldig bedrijf. Leuk personeel en een hele goede service
Chauffeur was netjes op tijd, en service gericht. Pallet werd gelost op de gevraagde plek. Kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over de transportservice.
Top bedrijf! Goede kwaliteit, fantastische service. Al met al super tevreden met dit bedrijf. Kon ik al mijn spullen maar via deze leverancier laten bezorgen. Complimenten!
Vacature genoeg maar als je solliciteer hoor je nooit meer iets terug Al was het maar een nee Zonde dat het zo moet gaan met dit mooie bedrijf Heb er in het verleden in iedergeval wel met plezier gewerkt .
Vanmorgen een pallet hout geleverd gekregen. Ik kan weer minstens een week ellende uit binnen- en buitenland aan dankzij de chauffeur. Wat een positieve, aardige vent.
Levering ontvangen. Helaas had de chauffeur geen zin om de levering op de aangewezen plek af te leveren. Hier was wel voor betaald. De opmerking "ik heb nog wel meer te doen" kwam er direct achteraan. Beetje jammer. Helaas geen goede ervaring met deze leverancier.
Plaatsen pallet dwars voor auto.. " moet je maar ff afstapelen" 2kuub hout. Terwijl andere bestuurders pallet gewoon op oprit plaatsen in haardhok.
Chauffeur die vandaag langs kwam was een topper. Complimenten voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid