facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C&S Interieurs

C&S Interieurs

Info

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat sinds 1979 gespecialiseerd is in het vervaardigen van op maat gemaakte massieve houten keukens en interieurs.

Geschiedenis

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat sinds 1979 gespecialiseerd is in het vervaardigen van op maat gemaakte massief houten keukens en interieurs voor bedrijven en particulieren. Doordat onze roots in de meubelmakerij liggen kunnen wij de mooiste interieurs maken van ECHT massief hout wat zeer duurzaam is en een natuurlijke uitstraling heeft. Omdat wij over een eigen spuiterij beschikken kunnen wij een zeer uitgebreid kleurenassortiment aanbieden.

Speciaal voor onze particuliere klanten hebben wij een prachtige showroom ingericht waar u kunt zien dat wij tevens een compleet huis in kunnen richten met o.a. keukens, kasten maar ook op maat gemaakte tafels.


Adres: Nieuwe Veldenweg 12a, 5464 RC Mariaheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413-261512
Stad: Mariaheide
Route: Nieuwe Veldenweg 12a
Postcode: 5464 RC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00

Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor C&S Interieurs.

Mariaheide bouwbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwe Veldenweg 12a mariaheide detailhandelbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. C&S Interieurs adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met C&S Interieurs. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over C&S Interieurs delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid