facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C.P.de Goede Aanloop

Adres: St.Hubertusplaats 8, 8309AB Tollebeek
Telefoonnummer: 0527651333
Stad: Tollebeek
Route: St.Hubertusplaats 8
Postcode: 8309AB



op zoek naar gerelateerd: Goede Aanloop Tollebeek weekend menukaart, De Goede Aanloop bestellen, Snackbar Tollebeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Partycentrum De Goede Aanloop Café Partycentrum De Goede Aanloop 0 meter Snel, goed en vriendelijk. Dat vat het wel goed samen. Belangrijkste is dat het eten ...
Anytyme Tollebeek Anytyme Tollebeek 117 meter Ouderwets goed. Er waait een Urker wind door de zaak. En die nemen geen genoegen met ...
Recensies
Vandaag voor het eerst eten besteld bij de goede aanloop. Dit werd ook nog eens thuisbezorgd! Wij hebben heerlijk en goed gegeten. Een aanrader!
Na een gezellig dagje met Arriva Touring een dinner bij restaurant De Goede Aanloop in het plaatsje Tollebeek Flevoland drie gangen menu.
Geweldige zaak, lekker gegeten. Goede service. Ben niet anders gewend van deze toppers.
Hier kun je goed en lekker eten
Prima eten en vriendelijke bediening. Je moet wel der der tijd hebben het ging niet zo snel maar daarintegen wel super lekker
Wij komen hier regelmatig voor een diner, na een leuke dagtocht Paulusma Reizen onze passagiers zijn erg enthousiast als ze na het diner weer bij mij in de touringcar stappen. Vriendelijk personeel.. goeie keuken!
Ons huwelijksfeest moest helaas uitgesteld worden door covid-19 maar deze maand heeft het toch plaats kunnen vinden. De corona-versie van onze bruiloft was een groot succes. De goede aanloop heeft super goed geholpen en het eten en de service was fantastisch. Een echte aanrader!
Service en gastvrij. Ook het eten super lekker. Echt een top avond gehad.
Voor onze trouwdag zouden wij het feest bij de Goede Aanloop vieren en helaas liep dit door Corona anders. We hebben nu voor een groep van 10 mensen een buffetje besteld wat aan huis werd bezorgd. Fijn geholpen, op de afgesproken tijd bezorgd en het eten was heerlijk! 5/5 sterren, wij komen zeker terug!
Heerlijk portie spare-ribs hier vandaag gehad!! Op de tijd die afgesproken was en vriendelijk personeel aan telefoon en als bezorger!! Zeker de moeite waard!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid