facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C-Food

C-Food
Adres: Markt 31 , Brouwershaven 4318 AE, NL
Stad: Brouwershaven
Route: Markt 31
Postcode: 4318 AE



op zoek naar gerelateerd: La Bottiglia Brouwershaven, Restaurant de Brouwerie in Brouwershaven, Strandpaviljoen brouwershaven, Restaurant Grave, Zwarte schaap Brouwershaven, Beoordelingen Jeanzz, La Plaisanterie, Restaurant Cats
Recensies
Eten is goed, sfeer is goed, maar zeker niet goedkoop, €9,- voor een Aperol Spritz 20ml betaal je zelfs in Scheveningen niet.
Kwamen met heel warm weer op hun terras gaan. Ik wilde een latte machiato, maar dat ging niet omdat het met de hand gemaakt werd en het was te druk. Veel te weinig personeel met het hemelvaart weekend en enorm lang gewacht op onze koffie
Heerlijk gegeten hier. Het was het ritje zeker de moeite waard. Als u van vis houd dat is dit restaurant zeker te moeite waard om hier langs te gaan. Ze werken met de vangst van de dag en dat maakt het erg leuk want het menu wisselt regelmatig. Wij gaan hier zeker een keer terug komen.
Genoten van t mooie weer heerlijk appelgebak en een fijn wandeling. Daarna nog een soep met een broodje naar keuze belegd. Van een gezellige middag genoten met een groep vriendinnen.
Heerlijke vis en zeevruchten gegeten en goede wijn gedronken, mede door de tips van Guus, de chef en de gastvrouw. Aanrader, genoten!
Echt top!! Lekkere verse seizoens vis en schaal en schelpdieren! En betaalbaar, ik raad dit restaurant echt aan iedereen aan die hier op vakantie is!
Kleine maar heel leuk.Reserveren is denk ik nodig. Wordt heel goed gekookt.
Goede gin-tonic lekker vers eten goede bediening leuke eigenaresse
Leuke sfeer. Goed menu. Vlotte bediening.
zeer lekker gegeten echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid