facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bzj Autoparts Bzj Autoparts

Bzj Autoparts Bzj Autoparts
Adres: metaalweg 9, Weurt
Telefoonnummer: 0243774663
Stad: Weurt
Route: metaalweg 9


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bzj email, Onderdelenlijn, Jawie Autoparts, Auto onderdelen Rijswijk, Auto onderdelen Leiden, Autoonderdelen Nijmegen, Auto demontage bedrijven, Grote Autosloperij
Recensies
Zijscherm rechtsachter besteld. Telefonisch contact was prima, afspraak van hun goed nagekomen. Bij afhaling zeer goede hulp gekregen bij het laden. Zeer tevreden.
10 augustus een deur besteld, deze zou vrijdag de 12e augustus geleverd worden. Helaas geen deur. Maandag de 15e komt de deur binnen, en ik zeg nog tegen de beste vrouw deze is beschadigd. Terwijl er duidelijk stond poetsen en klaar. Nu is het ons probleem.. Absoluut niks kopen hier. Vreselijke mensen waar niks mee te doen valt.
Ik had liever het tegendeel deel van de negatieve berichten willen meemaken van de slechte reviews. Maar helaas, los van e-mail en telefoontjes, krijg je na 1,5 uur rijden en vervolgens met de ene medewerker in overleg te zijn voor de onderdelen, komt de andere medewerker opeens met een opmerkingen dat de onderdelen al verkocht zijn. Terwijl er al prijs opgaven zijn gemaakt en mijn gegevens had gemaild voor de factuur. Voor deze slechte bediening heb ik echt geen woorden voor. Maar sluit me wel aan, aan die klanten die ons proberen te waarschuwen. REACTIE op uw bericht hier onderaan; De traagheid is helaas niet van mijn kant, maar door uw bedrijf gecreëerd door steeds aan te geven dat het druk is. Ik heb niet een keer gebeld maar meerdere keren en heb keurig afgewacht op uw reactie. Kortom; uw nalatigheid heeft deze situatie veroorzaakt. Ik ben met u sinds 03 januari bezig geweest en we zijn ruim 10 dagen verder en geeft u hieronder een reden van mijn kant aan. Hopelijk zullen meerdere geïnteresseerden deze reviews lezen en hun eigen conclusie trekken.
Super bedrijf. Kon vandaag direct terecht voor een hendel van stuurkolom van een ford. Omdat het niet los te verkrijgen is. Ik mocht hem uit de auto halen deden ze niet moeilijk over. Bedankt voor goede service
Lieve mensen koop hier geen onderdelen,heb een motor bij hun gekocht,waar ik niets dan ellende mee heb. Na het plaatsen motor is de auto terug geweest bij hun omdat de motor niet goed was.Ze hebben hem nagekeken en ik kreeg de mededeling dat hij nu goed was.Nu een jaar verder en vele duizenden euro's nog steeds niet goed. Wees gewaarschuwd zijn oplichters zijn niet eerlijk over de km standen van auto's waar onderdelen vanaf komen.
Ik zie een hoop negatieve recensies. Ik ben net langs geweest 2 uur rijdt voor 2 side-skirts en een voorscherm. Ik kan mij totaal niet vinden in de negatieve recensies. Super vriendelijk geholpen en de onderdelen zijn netjes en zorgvuldig gedemonteerd terwijl ik wachtte. In één woord TOP. Bedankt voor de goede service en wie weet tot ziens.
Goed bedrijf, veel onderdelen. Duidelijk geadverteerd! Vlotte communicatie, makkelijk betalen via een betaal link en uiteraard niet geheel onbelangrijk snelle levering. Het aftersales service level van BZJ is ook van een goed niveau Uiteraard kom ik terug zodra ik weer wat nodig heb.
Zeer fijn bedrijf vriendelijk personeel verstand van auto's en motoren Zeker een aanrader en prijzen zeer aantrekkelijk
Prima service en vlotte en vriendelijke communicatie, vorige week een Ford St performance motor bij hen afgehaald.Motor stond klaar zoals afgesproken, motor geplaatst en loopt als een trein ,mensen aldaar hebben niets te verbergen correcte kmstand en leuke info voor mij althans zeker aanrader en ga hier graag terug
Goede afwikkeling na een ietwat ongewoon verloop... Na een snelle levering bleek het portier onjuist te zijn binnenbekleding van nieuwere bouwjaren is anders gevormd. In eerste instantie leek de retourservice niet goed te verlopen. Na een maand vertraging veroorzaakt door mij, wordt er alsnog een mooie goede retourservice gegeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid