facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ByWillem

ByWillem

Info

ByWillem is een nieuw bootrestaurant op een unieke locatie, namelijk pal aan de Rijn in Huissen. Eind oktober 2018 openen wij onze loopbrug én de deuren!



"ByWillem laat je genieten van oa een heerlijk fris getapt biertje uitkijkend over het water terwijl de kinderen het speelschip als echte zeerovers bestormen.Of u nu met de fiets, wandelend, auto of boot komt, hier kunt u neerploffen en gegarandeerd opladen om de reis later verder af te leggen. Zien wij jou binnenkort op dit bijzondere plekje aan de Rijn?-oplaadpunten voor de elektrische fiets-groot terras aan het water-viervoeters welkom-gratis parkeer plaatsen-ANWB Gastvrij-speelschip voor de kinderen-kindermenu-afhaal picknickmand of comfortfood-aanlegsteiger voor pleziervaart-koffie met gebak-lunch-borrel-diner-feesten en partijen-eten op een boot."
Adres: Looveer 3, 6851 AJ Huissen
Telefoonnummer: 0267470011
ln.melliwyb@ofni
Stad: Huissen
Route: Looveer 3
Postcode: 6851 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borrelzz Borrelzz 1 km Altijd super gezellig goede vriendelijke bediening en altijd lekker eten gewoon supe...
MEALDRIVE.nl MEALDRIVE.nl 1 km Maaltijden van BORRELZZ
Recensies
Wat een leuke plek om iets te eten of alleen te drinken. Je wordt gastvrij ontvangen. Je kan Corona proef terecht. Maar het hinderd niet. We hebben alleen wat gedronken. Dus over het eten kan ik niks vertellen. Maar zeker voor herhaling vatbaar. De foto's zijn alleen van het terras aan het water met een leuk uitzicht. Er is ook een leuke speelplaats voor de kinderen. En een groter terras en een eetgelegenheid binnen.
By Willem eten op een schip, zeer smaakvol ingericht, leuke bar. Alles past bij elkaar. Heerlijk 5 gangen menu gegeten. Bediening is vlot, gastvrouw had ruim tijd voor een praatje, voor herhaling vatbaar
Een hamburger en een hotdog gegeten met bier en wijn. Eten was goed behalve dat de friet wel erg donker was, ik vind way lichter en knapperiger lekkerder. Bediening was matig qua snelheid en de jonge man die bediende was een tikkeltje aan de arrogante kant integenstelling tot een jonge vrouwelijke bediening die wel vriendelijk was. Mooie lokatie. Wel een aanrader.
Prachtige locatie, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Een aanrader.
Zeer originele locatie waar je heerlijk knus kan eten. De menukaart is niet zeer groot maar dat maakt het eten niet minder lekker. Hier gaan we zeker nog een keer terug in de zomer.
Bijzondere locatie, sfeervol restaurant, heerlijk gegeten!
Heerlijk gegeten!! Goede service, sfeervol en verassend goede gerechten!!
Gezellige en leuke bediening op een top locatie. Eten was voortreffelijk.
Boven verwachting goed. Vooraf dacht ik, hm, ByWillem op een industrieterrein in de middle of nowhere, wat zou dat worden? Antwoord: heerlijk in de zin zitten met een kaart vol lekkers nat en droog en met een hoop aandacht voor detail en bezoekers. Wapenfeiten: - heel groot nieuw speeltoestel, kinderen kunnen er makkelijk naartoe en lopen niet tussen de andere gasten door - Lounge. Fonkelnieuw inclusief zand, water, aanlegsteiger en weids uitzicht. Ook hier heerlijk om te zitten - Personeel: dochter van vier zei spontaan "wat is die mevrouw lief hè?". Daar hoef je niks meer aan toe te voegen Parkeren is niet super overzichtelijk, maar je moet dus links richting veer gezien even naar boven doorrijden. Wel veel plek voor fietsen. ByWillem staat vanaf nu op de shortlist voor als we eens ergens heen willen. Aanrader dus.
Na lange tijd de werkzaamheden rondom dit nieuwe restaurant gevolgd te hebben nu eindelijk hier kunnen dineren. Het 5 gangen diner was ons iets te veel. Hebben een erg goede hamburger gegeten voor een prima prijs. Lekker brood vooraf. Koolsalade vonden we e3n beetje saai. Indeling is erg slim gemaakt en erg mooi. Doordat het zo mooi en strak is zie je wel snel alle vlekjes. Eten en bediening dikke prima. Ik hoop maar dat jullie keuken groot genoeg is voor de zomer, want wat hebben jullie een mooi terras met speeltuin!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid