facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BySafiyyah

BySafiyyah

Info

BySafiyyah verkoopt handgemaakte babyitems in kleur naar wens!

Geschiedenis

BySafiyyah levert handgemaakte babyproducten in kleur naar wens!



"FASHXBYSAAR MODEST CLOTHING LABEL"
Adres:
Stad: Amsterdam


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Geweldige ervaring met fashxbysaar! fashxbysaar is heel erg goed bereikbaar. Ze denkt altijd met mij mee en geeft eerlijk advies wat het beste bij mij past. Wat ik ook fijn vind is de snelle levering van mijn bestellingen. Ik zal zeker terugkomen voor mijn toekomstige kledingaankopen en ik raad deze webshop ten zeerste aan. Iedereen die op zoek is naar kwalitatieve kleding, uitstekende service en een zorgeloze winkelervaring.
Ik ben erg tevreden. Ze denkt met je mee en erg behulpzaam. En als ik een vraag heb reageerd ze snel erop. Ook de service is snel, ondanks dat het druk is bij de post. Ik ben zeer tevreden. Van mij krijgt ze zeker 5 sterren.
Totaal geen kwaliteit op foto's lijkt t anders dan in 't echt. Pardon geen order? Mijn zusje heeft t bij je gehaald op basis van een foto. I.p.v. te doen alsof ik uit m'n neus eet, misschien wat aan je kwaliteit doen
Khimaar set ontvangen, prachtig stuk. Klantenservice heel klantvriendelijk en helpen met kiezen van de juiste maat. Keep up the hard word.
Kleding ontvangen voor kado, is zeer geslaagd en goede kwaliteit. Zeer snel geleverd.
Hele leuke kleding! Top service ook.
Super service! Altijd zoals verwacht
Helaas niet tevreden over de kwaliteit van een gekochte abaya. Erg dunne kwetsbare stof, na 1 keer aantrekken alleen passen liggen er al 2 drukknoopjes half af, die moet ik dus nog zelf erop gaan naaien. Elke keer bij het optillen van de jurk hoor je steentjes eraf vallen op de grond. De steentjes zijn de zichtbare hoofdversiering dus het valt echt op wanneer er enkele missen. Dit niet verwacht voor een Abaya van 65 euro daar verwacht je toch wel een stevigere en betere kwaliteit van helaas. Wel supersnel geleverd daarom nog 2 sterren ipv 1.
Nette service, netjes ingepakt en altijd snelle reactie
Altijd geslaagd winkelen met hoogwaardig kwaliteit kleding! De werknemers zijn altijd netjes en professioneel, en doen het met passie voor mode!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BySafiyyah. BySafiyyah adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BySafiyyah. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BySafiyyah delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid