facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor byGeK

byGeK

Info

by GeK is een kinderlifestylemerk waar nog alles met de hand gemaakt wordt op bestelling voor de klant.www.bygekkinderwebwinkel.com
Ook verzorgd byGeK creatieve workshops aan volwassenen en kinderen kinderfeestjes en geeft naailessen.

Geschiedenis

Wij (Gwen en Karen) zijn beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Samen hebben we al 8 jaar een eigen atelier/winkel, genaamd "G.e.K–Design", waar kinder-lifestyle op
maat gemaakt wordt voor onze klanten. Het succes van ons
atelier/winkel heeft ons zo enthousiast gemaakt, dat ons eigen
merk "by GeK" vanaf nu een feit is. "by GeK" is een origineel lifestyle merk dat zich richt op moeders en hun kinderen. "by GeK" richt zich vooral op de aankl



"BYGEK Karen HuysWinkel & Atelier Workshop & Kinderfeest- Creatieve workshops en kinderfeesten in Nijmegen, Maasbree en op locatie- Unieke handgemaakte en beschilderde cadeaus- Schilderkunst en speciale opdrachten uit het atelierNaamkoffers, fotoalbums, kraamcadeaus, koffers met naam, serveerplanken, onderzetters, geboortekoffers, beschilderd linnen, deurborden, tuinborden, kinderkoffers, naamborden voor de kinderkamer, kerstdecoratie, geboortekaartje, sinterklaascadeaus, tassen, ontwerp je naamkoffer, kerstcadeaus, logeerkoffers, gepersonaliseerde cadeaus, Paasborden, Paashazen, Paaseieren, eierdoppen, naamkoffertjes, koffertjes met naam, kinderkoffertjes, babykoffers, kraamkado en wenskaarten"
Adres: Helling 43, 5991 BD Baarloo, Limburg, Netherlands
Stad: Baarloo
Route: Helling 43
Postcode: 5991 BD


Recensies
De gastvrouw is zeer gastvrij en geeft de workshop Serveerplank schilderen met veel enthousiasme. De workshop duurt 2,5uur maar in deze tijd kregen wij de serveerplank niet af. Dit was geen probleem, we konden blijven tot we klaar waren. De gastvrouw is heel behulpzaam en denkt goed met je mee. Ze had lekker taart gebakken en 2 kleine hapjes gemaakt. Zeker een aanrader!
Wij hebben met ons "haakclubje" een workshop serveerplank schilderen gevolgd bij Karen. We hebben een superleuke middag gehad. Alles tot in de puntjes verzorgd. Lekkere taart en een gemoedelijke gezellige sfeer, niks was teveel. We gingen alle 4 met een prachtige plank naar huis. Een absoluute aanrader!
Vandaag samen met mijn bestie een workshop bij Karen gevolgd. We hadden gekozen voor een mooi bordje voor bij de voordeur. De communicatie vooraf verliep fijn, prettig en duidelijk. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes voorbereid en konden we gelijk aan de gang. Met hulp van Karen is het mij zelfs gelukt om een prachtig bord te maken. We hebben een topochtend gehad.
Op aanvraag een uniek item laten beschilderen voor mijn bruiloft. Van het eerste tot laatste contact is Karen vriendelijk, ze denkt echt mee en het uiteindelijk product was nog veel beter dan verwacht. Een echte aanrader! Foto’s komen zodra de grote dag is geweest.
Wat een heerlijke middag. Tijdens de kerstworkshop werden we goed begeleid door Karen onze deskundige en zeer gezellige gastvrouw. We vielen van de ene verbazing in de andere. Tijdens deze workshop wist ze ons te verrassen met allemaal zelf gemaakte hapjes. Wij komen graag nog eens bij jou terug.
Wat een mooie keus aan artikelen in deze shop! Ik heb een prachtige kerstbal Blush Roses gekocht. Gebruikersvriendelijk kunnen bestellen en vervolgens 100% goed verzorgde levering. Een aanrader.
Prachtig geschilderd koffertje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid