facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ByCoach

ByCoach

Info

Kiezen voor jezelf d.m.v. (creatief) coaching of door het volgen van een creatieve workshop. Tevens kun je bij mij terecht voor bijles Nederlands.

Adres:
Telefoonnummer: 0655166202
Stad: Opeinde


Recensies
Gister een hele fijne healing sessie bij Coby gedaan, ik kwam er helemaal zen uit en voel de effecten vandaag nog steeds! Ik zal zeker vaker een sessie bij jou inboeken!
ByCoach vind ik een goede vakkundige coach die luistert, begrijpt, meedenkt, spiegeld met goede inzichtelijke inspirerende huiswerkopdrachten. Deze manier van coaching had ik nodig om verder te kunnen. Je kan alles zeggen, er word goed geluisterd en geobserveerd. Dit wordt teruggekoppeld op een manier waar jij zelf aan het denken word gezet. Ik kijk met een zeer positieve inspirerende blik terug op het traject en raad het vele mensen aan. Het intake gesprek bracht al vele inzichten en verandering met zich mee. Als je voor coaching open staat kun je in een korte tijd heel veel bereiken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid