facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By Vic glaskunst

By Vic glaskunst

Info

By Vic glaskunst maakt kunst met een betekenis. Voor jou. Voor de ontvanger.

Geschiedenis

By Vic glaskunst is het glasatelier van Vicky van der Plas en gevestigd in Vught. Ben je op zoek naar een origineel cadeau met een verhaal erachter? Wil jij iets unieks geven met een betekenis - aan jezelf of een ander? Ik maak het graag voor je!

Terwijl jij vertelt waarom je dit wilt luister en bevraag ik je net zolang totdat ik voel wat er nodig is om dit cadeau bij uitstek voor jou te realiseren.

Met de opdracht op zak begint voor jou het grote loslaten en voor mij het avontuur om datgene wat ik van jou hoorde, zag en voelde, te verwerken in een passend glaswerk.

Terwijl dit ontstaat verras ik je zo nu en dan en als het goed voelt met een update.

Als het werk klaar is schrijf ik een persoonlijk verhaal over de keuzes die ik maakte voor de ontvanger. En het verhaal dat de gever mij vertelde. Dit verhaal geef ik mee in de vorm van een certificaat.
Het verhaal vormt dus samen met het kunstwerk het cadeau. En is daarmee echt een cadeau met betekenis.

Voor jou. Voor de ontvanger. En voor mij.

Wil jij ook een cadeau met een betekenis? Voor jezelf of voor een ander? Bel mij dan op mijn mobiel.

Dan hoor je direct of ik wat voor jou kan betekenen. En wat dit kost.



"By Vic glaskunstZoek jij een uniek glaskunstobject voor een bijzonder moment? Voor jezelf of een ander? Zakelijk of particulier? Of is er iets van glas kapot en wil je kijken of iemand het kan repareren, restaureren of er nieuwe kunst mee kan maken? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Meer informatie en recent werk en expositiedata vind je op mijn site.Vicky van der Plas Vormgeving van Informatie:Wil je zsm een ad interim oplossing voor een kort- of langdurend capaciteitstekort in je team van marketing- en communicatie adviseurs? Ik kom je graag, daadkrachtig helpen. En boek direct resultaat, als adviseur én copywriter/schrijver/redacteur voor online en offline media!"

"By Vic Glaskunst is het kunstlabel van de Brabantse maker Vicky van der Plas. Zij maakt vrije glaskunst en glaskunst voor particulieren en bedrijven die stil willen staan bij bijzondere gelegenheden voor, tijdens en na het leven.Brabants Glas is het label voor toegepaste kunst en troostkunst van de Brabantse glaskunst maker Vicky van der Plas, die zich sinds enkele jaren ook bekwaamt in het glasblazen.Brabants Glas is ook het adres waar je diverse soorten workshops glasfusing kunt volgen, glas kunst laten slijpen en polijsten of repareren/restaureren.Je bent op afspraak welkom in het glasatelier. By Vic glaskunst neemt deel aan Pakje Kunst, is lid van KUBRA-ART en de VVMG."
Adres: Zuidoosterlaan 4, 5263 AM Noord, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06 23 33 91 72
Stad: Noord
Route: Zuidoosterlaan 4
Postcode: 5263 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Astrid Kivits Make-up Artist Astrid Kivits Make-up Artist 7 km Super mooie urn gemaakt precies zo als ik het wou,ik kon nergens anders iets passend ...
Mycreatives Mycreatives 35 km Hoi .ik ben Mieke Daamen.getrouwd met Geert en mijn hobby is het schilderen van portr...
Verenigde Tilburgse Compagnie Verenigde Tilburgse Compagnie 36 km http://heinverschure.blogspot.nl/
Pecha Kucha Peelland, Asten Pecha Kucha Peelland, Asten 42 km Pecha Kucha Peelland is een boeiend presentatie concept waarbij een spreker zijn verh...
Arts for Hearts Arts for Hearts 46 km Mijn passies zijn dotpainting, acrylgieten en epoxy gieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid