facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By-Sas

Info

Hippe handgemaakte sieraden van Edelstenen en natuurproducten.

Geschiedenis

Hippe zelfgemaakte sieraden van prachtige kwaliteit edelstenen en natuurproducten.

De sieraden die ik maak zijn uniek en van zeer duurzame kwaliteit. Ik gebruik voor 90% sterling Zilver, Goldfilled en vermeill Goud. De andere 10% gebruik ik nikkelvrij Designers Quality (DQ) metaal met duurzame coating. De edelstenen in mijn sieraden zijn A of zelfs AA kwaliteit, waardoor de steen nog mooier uitkomt en de werking ervan intensiever zal zijn.

Ook maak ik gebruik van natuurproducten zoals noten en zaden. Deze koop ik grotendeels in bij Favela Brazil, dit is een stichting die zich bezig houdt met het verbeteren van de levensstandaard van de mensen in de sloppenwijken in Brazilië.

Lees meer over de betekenis en verzorging van de edelstenen en natuurproducten op mijn webwinkel onder "info".


X By-Sas



"Zoek je gave edelsteen sieraden met een tikkie boho of Ibiza stijl, dan ben je bij By-Sas op de juiste plek! Ik maak unieke, handgemaakte sieraden met prachtige edelstenen voor dames, heren & kids. Vaak maak ik maar 1 of 2 stuks van iets. Op zoek naar een persoonlijk cadeau of bepaalde edelsteen? Stuur een bericht naar [email protected] en ik beantwoord jouw mail binnen 24 uur. Samen gaan we vrijblijvend opzoek naar iets passends. Ik kijk ernaar uit!"
Adres: Jan Wolkersstraat 8, 2251ZG Voorschoten
Telefoonnummer: +31655855234
Stad: Voorschoten
Route: Jan Wolkersstraat 8
Postcode: 2251ZG



op zoek naar gerelateerd: Edelsteen armband Goud, Juwelen met edelstenen online, Armband edelsteen man, Edelsteen ketting mannen, Edelsteen ketting goud, Natuurlijke oorbellen, Wrap armband edelstenen, Ruwe edelsteen ketting
Recensies
Heel blij met de producten die ik heb ontvangen. Met veel zorg en aandacht verstuurd, alles prachtig ingepakt met een leuke verrassing erbij. Beveel het 100% aan.
Heel goede ervaring met deze shop. Hier twee prachtige kristallen gekocht die net zo mooi zijn als op de foto's in de webshop. Mijn bestelling in een mooi pakketje ontvangen dat met liefde was ingepakt. Er zat zelfs nog een lief cadeautje bij :- Super bedankt!
De edelstenen van Sas, in welke vorm dan ook, zijn van hoge kwaliteit. De sieraden zien er ook nog eens prachtig uit! En als klap op de vuurpijl wordt alles superleuk verpakt. Een feestje om iets bij haar te kopen!
Ben inmiddels al aardig wat jaartjes klant, en altijd blij met mijn aankopen. Keer op keer is het een feestje om haar pakketjes open te maken, zo mooi ingepakt en geurt heerlijk. Je krijgt er automatisch een grote lach op je gezicht van! Bedankt voor alle goede adviezen en top service!
Super blij met mijn prachtige ring. Leuk ingepakt! Bedankt voor de mooie stenen die ik cadeau heb gehad. Ik waardeer je eerlijkheid dat ik teveel verzendkosten heb betaald
Wauw! Super blij met mijn mooie ring en wat heb je het prachtig verpakt! Beter en mooier verpakken kon niet. Zo blij dat ik bij jou heb besteld zeer tevreden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid