facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By Musthaves

By Musthaves
Info
★ 100% tevredenheidsgarantie
★ Goedkope prijzen
★ Voor 17:30 besteld = morgen in huis
★ Niet goed = geld terug
★ Gratis verzending boven €100

Geschiedenis
Lieve lezer,

Welkom op de ALLERGOEDKOOPSTE modewebshop van heel Nederland.

Ben jij ook altijd op zoek naar de mooiste musthaves maar nooit voor een fijn prijsje? Dan ben je bij www.bymusthaves.com op de juiste plek! Je kunt bij ons de goedkoopste musthaves kleding shoppen & wij zorgen er altijd voor dat jij het de volgende dag ook al in huis hebt. Wij doen altijd ons best om de mooiste musthaves voor een goedkoop prijsje waar jij ook blij van wordt!
Let op, Wil jij die ene musthaves zo graag in je kast hebben? Twijfel dan niet te lang, Weg= Weg

XOXO Mandy en team

"Ben jij op zoek naar de aller laatste trends en mooiste musthaves? In dat geval ben je aan het juiste adres! By Musthaves heeft altijd de leukste dameskleding en accessoires voor een betaalbare prijs. Onze webshop verveelt nooit omdat wij twee keer in de week nieuwe exclusieve musthaves binnen krijgen. Wil jij ook uniek zijn met de mooiste musthave kleding? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop."
Adres: Haatlanderdijk 14, 8263AR, Kampen
Telefoonnummer: 0857733027
moc.sevahtsumyb@ofni
Stad: Kampen
Route: Haatlanderdijk 14
Postcode: 8263AR


Openingstijden

Maandag: 08:00-17:00
Dinsdag: 08:00-17:00
Woensdag: 08:00-17:00
Donderdag: 08:00-17:00
Vrijdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: musthaves webshops, by musthaves review, fashion musthaves, my musthaves, by musthaves retour, musthaves for real, musthaves kleding, jurk muriel by musthaves
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partees Partees 213 meter
Gaba-Gaba Gaba-Gaba 1 km Gaba-Gaba levert leren schorten van goede kwaliteit, in verschillende kleuren en mate...
Shoeby Kampen Shoeby Kampen 2 km Goede service en nette en vriendelijk personeel, is een klant terwille wat zeer belan...
Lin's 2e hands mode & woonaccessoires Lin's 2e hands mode & woonaccessoires 2 km Uitgekeken op de mode in je kledingkast? WIJ VERKOPEN HET GRAAG VOOR JOU!
Fair and Share Fair and Share 2 km Wat een heerlijke winkel is Fair and share. Diane heeft tweedehands kleding in alle m...
Recensies
Service is drama bij deze webshop. Ben altijd fan geweest van deze webshop, maar de laatste bestelling is echt vreselijk geweest. Ik had een bestelling retour gedaan en ze beweerde dat ik 1 blousje niet retour had gestuurd. Ik heb nog gevraagd of de verpakking open was o.i.d. want ik heb echt 2 kledingstukken retour gestuurd. Helaas kreeg ik als antwoord dat de verpakking helemaal dicht was en dat ze verder niets voor mij konden betekenen. Hun woord tegen de mijne. Maar uit dezelfde bestelling is er een blousje helemaal kapot gegaan. Was altijd op 30 graden en doe ze niet in de droger. Voor €40,- verwacht je wel kwaliteit. Maar helaas, de garantie van 2 maanden vervalt gewoon. Terwijl ik deze blouse hoogstens 5x heb gewassen. Prijs en kwaliteitsverhouding is slecht en voor de service moet je het al helemaal niet doen.
Waardeloze service. Goedpassende jas na 1x dragen al gescheurd binnevoering. Verhaal duidelijk uitgelegd; reactie; zonder kaartjes nemen we niets retour, komen ook niet met een andere oplossing. Duidelijk een ontdeugdelijk product wettelijk gezien. Waardeloze service waar ik het niet bij laat zitten. Ohja, het sneuste is dat ik per direct ben geblokkeerd op facebook, zegt genoeg over deze webshop.
Ik heb enige tijd geleden een bestelling gedaan en heb de kleren moeten retrouneren omdat ze niet paste. Nu zie ik in Klarna dat mijn retour verwerkt is, maar ik de verzendkosten voor het pakket alsnog moet betalen!? Dat vind ik ronduit belachelijk! Dat betekent dat als je bij deze winkel besteld en de kleren niet passen, je gewoon €10,70 kwijt bent voor helemaal niks. Dit vind ik echt een waardeloze klantenservice!
Als je hier iets retour stuurt is de standaard retourtermijn 30 dagen. Dit is al belachelijk lang maar zelfs dat redden ze niet. Op 1 augustus heb ik mijn bestelling terug gestuurd. Op 12 augustus was het verwerkt in hun magazijn. Het is vandaag 19 september maar tot op heden nog steeds niet verwerkt bij Klarna. Zelf was ik 1 x een paar dagen te laat met het retourneren wat dan weer binnen 14 dagen van hun kant moet! en kreeg gelijk een bericht dat ik te laat was en mijn bestelling weer retour kreeg en moest betalen... Ze reageren nergens meer op want ja klachten doen we niet aan. Dus mijn advies, bestel hier NOOIT iets!
Zeer slecht! Eind mei een bestelling gedaan niets ontvangen en gelukkig via klarna afgerekend anders kon ik fluiten naar mijn geld. Meerdere keren destijds contact met ze gezocht geen reactie. Later heb ik ze maar benaderd via instagram en Facebook op dat moment eindelijk met ze in contact gekomen. Ze gingen het uitzoeken wat er aan de hand was met mijn bestelling en zouden hierop terug komen. Dit duurde maar en duurde maar weer contact met ze geprobeerd op te nemen nooit meer een reactie van gehad. Uiteindelijk heeft klarna mijn factuur gecrediteerd deze week maar tot op heden nooit weer iets van ze gehoord. Dus mensen denk goed na voordat je hier wat besteld want mocht je bestelling niet aankomen ben je er 3 maanden later nog mee bezig!
Een paar maanden geleden een jas gekocht bij ByMusthaves, deze jas nog geen week gedragen en de rits is al kapot. Mail contact gehad met deze webshop, je krijgt simpelweg alleen terug “helaas, daar kunnen wij niks mee” vanuit hun kant komt er 0 initiatief om hier een oplossing voor te zoeken. Als ik een jas koop, wil ik een jas van kwaliteit, daar was de prijs ook naar bij deze jas, helaas biedt deze webshop dit niet. Ik raadt het mensen zeker af om hier kleding te bestellen, klantenservice is echt waardeloos bij deze webshop.
Hele slechte service en kwaliteit!! De laatste keer dat ik iets besteld heb kreeg ik een gedragen blouse die zoooooooo erg stonk echt schandalig! De kwaliteit is erg slecht van de kleren en over het verwerken van de retouren maar niet te sprekenal 3x gehoord dat er iets is misgegaan, 1x oke maar geen 3x.. Ik heb ze verwijderd van fb en zal hier nooit meer bestellen! Bestel hier niet!! Er zijn zoveel meer leukere en betere webshops!
1.5 maand geleden de jas Myra besteld. Ik heb de jas niet heel vaak aan gehad en de rits ging stuk. Al de gehele week ben ik aan het bellen maar dan krijg je direct de voicemail.. ook via instagram en via de mail proberen contact te zoeken echter krijg je hier ook geen gehoor. Erg jammer dat een vrij prijzige jas zo snel kapot gaat en dat ze niet de moeite nemen om je überhaupt te woord te staan terwijl er bij vermeld wordt dat het bedrijf binnen 24 uur contact met je opneemt. Ik bestel hier in ieder geval nooit weer !!!
Een bestelling gedaan en 2 jurkjes retour gestuurd. Inmiddels zijn we meer als een maand verder en de retour is nog niet verwerkt. Al 2 keer contact gehad met de klantenservice. Afgelopen week zeiden ze weer dat ze de retour zouden gaan verwerken maar helaas tot op heden nog niet gebeurd. Jammer want ze hebben wel hele leuke kleding maar nog een keer bestellen doe ik nu niet meer.
Verschrikkelijk slechte service. Jas besteld waarvan de rits stuk was. Ik kon hem niet kosteloos retourneren en überhaupt niet terug sturen omdat hij is de sale was. Kon wel 10 euro terug krijgen. Nieuwe rits kost gemiddeld 28,50 euro Ook werd er verteld dat op de rits geen garantie zit dus dat dit was wat ze konden bieden. Belachelijk!! Belachelijk dat je een jas besteld waarvan de rits stuk is en er vervolgens nog op achteruit gaat ook. Ik bestel hier echt nooit meer iets.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid