facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By Marloes

By Marloes

Info

Heb je altijd al zelf je mode willen maken en patronen op je eigen maten willen aanpassen? Kom dan bij mij op naailes!



"Kinderpaleis Cavallo is een gezellig overzichtelijk speelparadijs met diverse speelattributen zoals Apenkooi met ballenbak. Diverse ponycycle's voor klein en groot.Mega indoor springkussen met glijbaan en klimvulkaan. Electrische auto,s, lasergamen, grote legoblokken en nog veel meer.Er is ook een horecahoek met ruime keuze.Voor de ouders liggen er altijd actuele kranten en tijdschriften.Overige benoemswaardigheden.-WiFi-Rolstoelingang-verschoningsruimte-ruime parkeergelegenheid-Ouders en/of begeleiding gratis Entree.-Kinderfeestjes mogelijk-verhuurafdeling#verhuur#springkussen-WISH afhaalpunt."
Adres: Perzenstrjitte 12, 9051 KZ Stiens
Telefoonnummer: 0655823912
Stad: Stiens
Route: Perzenstrjitte 12
Postcode: 9051 KZ


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 22:00
Dinsdag: 19:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje huren thuis, Kindervermaak huren
Recensies
Als eilanders hadden wij de boot gemist naar Ameland en de tijd voor eerstvolgende afvaart konden wij mooi even overbruggen bij Kinderpaleis Cavallo, enorm gastvrij & overzichtelijke speelruimte. Onze kinderen van 2, 3, en 7 jaar oud hebben zich prima vermaakt. Een adresje om te onthouden!
Super leuk feestje gehad bij Marloes. Alles was tot in de puntjes geregeld. De kinderen konden heerlijk spelen zowel binnen als buiten met heel veel verschillende attracties/spelletjes. En een leuke onderbreking halverwege door met z’n allen slijm te maken. Top!
Heel leuk verjaardags feestje gehad bij Cavallo, we komen gezellig nog een keer langs. De kids hebben zich reuze vermaakt! Marloes is ook een lieverd met humor ; Tot snel!
Niet heel groot maar heel leuk opgezet, echt een aanrader en overdekt voor een kinderfeestje tot een jaar of 6.. zijn ook andere opties aan activiteiten gewoon ff op de website kijken.
Erg leuk, de wc's zijn wel klein en niet super schoon. Maar voor de rest is het een prachtige plek voor de kinderen en heel leuk om een verjaardag te vieren.
Kinderfeestje gehad met kinderen van 10 jaar. Ze vonden de grote rijdende pony's op wielen leuk. Eigenaresse Marloes stelde voor om een buitenrit te maken met twee echte shetlanders erbij. Dit vond ik beter passen -wat leeftijd- betreft dan op de betonnen platen op het terrein te blijven. Binnen is het echt voor kleinere kinderen 2 tot 7 jaar ingericht en vrij klein. Ze hebben zich wel vermaakt. Het eten was prima. Zelf vind ik het geluid van de blazer springkussen erg aanwezig. De eigenaresse was erg vriendelijk en meedenkend.
Super fijn sfeertje! Kideren hebben een super leuk verjaardagsfeestje gehad!
Super leuk uitje met de kids! Ze vermaken zich altijd prima! En het personeel is echt heel klantvriendelijk! Zeker een aan nader!
Echt super gaaf kids hebben zich kostelijk vermaakt aanrader waard eigenaren en personeel heel lief voor de kinderen .
Het is knus en vanalles te beleven. Kinderen kunnen hier uren spelen. Je kunt zelfs touwtje trekken slijm maken en cupcakes versieren. Ook een variant op een happy meal is er te krijgen. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid