facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By lemonakis bataviahaven

By lemonakis bataviahaven

Geschiedenis

“Grieks eten in een sfeervolle ambiance” Dat is ons motto. U kunt bij restaurant By lemonakis genieten van heerlijke gerechten en bijzondere wijnen in een compleet nieuwe setting.

Bij ons kunt u genieten van zowel traditionele en moderne Griekse specialiteiten als bijzondere Mediterrane gerechten. de keuken van By Lemonakis is op z’n minst heel gevarieerd te noemen.

Adres: Schoonzicht 406, 8242KH Lelystad
Telefoonnummer: 0320419782
ln.sikanomelyb@ofni
Stad: Lelystad
Route: Schoonzicht 406
Postcode: 8242KH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 23:30
Dinsdag: 13:00 - 23:30
Woensdag: 13:00 - 23:30
Donderdag: 13:00 - 23:30
Vrijdag: 13:00 - 23:30
Zaterdag: 13:00 - 23:30
Zondag: 13:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: lemonakis lelystad telefoonnummer, las tapas lelystad, restaurant bataviahaven, restaurant lelystad, de griek lelystad, de rede lelystad, de griek lelystad openingstijden, bylemonakis lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Lemonakis By Lemonakis 12 meter Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Nalevering supersnel en met goedmakertje!
Recensies
Hele leuke locatie zo aan het water. Bediening was goed. Voorgerecht was super, meze voor 2. Kan niet wachten tot het echt mooi weer is om dan op het terras te zitten.
Hier eet je nog echt vd authentieke Griekse keuken. Super vriendelijk personeel. Super mooi interieur smaakvol en warm je voelt je gelijk thuis. En de gerechten om vingers bij af te likken.
Ik ben Karel en ik heb een eetstoornis. Ik zit op een strak dieet waarbij ik geen fouten mag maken. Van mijn arts mag ik eens in de twee maanden een ¨vette hap¨ bestellen om daarvan te genieten. Ik heb zojuist een ervaring gehad met een broodje gyros wat ik nooit meer ga vergeten. Het broodje was namelijk zo slecht dat ik spontane kots aanvallen begon te krijgen. Ik bestel hier nooit meer
Gister voor het 2e jaar op rij voor mijn verjaardag met een grote groep bij lemonakis gegeten. Alles super verzorgd. Het eten kwam voor de hele groep tegelijk, smaakte goed en snelle, fijne service. Het restaurant zelf is ook erg sfeervol en gezellig.
In ons eerste bezoek geen prettige beleving gehad. De eigenaresse was bezig met bezorg maaltijden en niet met de klanten die a la carte bestelden. Dat vond ik erg vreemd en niet geïnteresseerd. De wijn was mierzoet en in combinatie met het gerecht een slechte combi. Het werd geadviseerd aan ons. Daarnaast was de salade heel matig en klein. De Griekse kaas was daaraantegen weer een grote plak en niet verzorgd en verhouding en de kruidenboter leek wel zalf. Echt smerig! Gelukkig is er meer keuze in de stad.
Precies een 1 uur en 35 min gewacht op ons eten. Slecht en onvriendelijk personeel. Ondertussen heeft het personeel gevochten met een andere familie die ook boos waren om de service. Zij hebben hun klanten letterlijk uit het restaurant GESLAGEN! Wij horen nog op het terras dat de dames van de bediening de familie uitdaagden. Gelukkig was de politie er op tijd bij! De eigenaresse en haar brutale medewerkers moeten zich schamen voor dit schandaal. Dit gedrag is belachelijk en onacceptabel voor een horeca zaak in Nederland. Gewoon NIET hier naar toe gaan!
Zeer gezellige sfeer Mooi Grieks interieur Heerlijke authentieke Griekse gerechten En goeie bediening Echte aanrader
Gisteravond geweest, we moesten 1,5 uur wachten op ons eten. Vanuit onze tafel hadden we zicht op de keuken, waar ze vooral druk waren met heel veel bestellingen en hierdoor de wachttijd voor de gasten in het restaurant enorm opliep. Natuurlijk is er begrip dat de horeca omzet moet inlopen, maar gisteravond is er een verkeerde afweging gemaakt, door de gasten zolang te laten wachten. Het eten is er heerlijk, maar door de ervaring van gisteravond bedenken we ons de volgende keer of we hier gaan eten
Leuke enthousiaste ontvangst, met een ouzo welkom geheten. Voorgerecht kwam snel en tegelijk. Hoofdgerecht, 2 van de 4 gerechten werden neergezet en na 5 minuten kwam medewerkster met verkreukelde bon aan tafel om te conformeren dat er 2 niet waren gebracht. Deze had mijn tafelgenoot al voorbij zien gaan naar terras buiten, met een serveerster er achteraan maar mocht niet baten. Redelijk snel kregen we de 2 resterende maaltijden waarbij ook verse friet en salade werd neergezet, goed opgemerkt door medewerkster. Nagerecht bestond uit ijs en 3 koffie. Het ijs werd als eerste gebracht, koffie duurde weer te lang waardoor tafelgenoot het ijs al op had anders was het een milkshake toen de koffie kwam. De fout met het hoofdgerecht werd gecompenseerd door een drankje van het huis wat erg attent is maar de vertraging bij het dessert was mijn inziens niet nodig geweest. Overall, heerlijk eten, goede porties, Gyros speciaal met roomsaus en kaas, de roomsaus heb ik niet gevonden; was wel lekker gekruid/jus met feta kaas er overheen bediening enthousiast maar er zit een hick-up in de timing die de beleving naar beneden duwt. Vandaar 2 van de 5 sterren die men wel degelijk had kunnen verdienen. Ga het zeker nog een keer een kans geven.
Te weinig personeel; iedereen doet erg z'n best. Maar boze klanten zouden voorkomen kunnen worden door informatie lange wachttijd en even een gratis broodje vooraf... had misschien een vechtpartij voorkomen ;
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar By lemonakis bataviahaven met het openbaar vervoer


Lelystad, Bataviahaven 80 meter
13
3
Lelystad, Reygersbeek 190 meter
13
3
Lelystad, Batavia Stad 290 meter
13
3
Lelystad, Batavia Stad 320 meter
13
3
Lelystad, Boeierbrug 450 meter
13
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid