facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By Jaz baby & kids

Info

Baby en kinderkledingwinkel in Beverwijk

Adres: Baanstraat 5A, 1941CE Beverwijk
Stad: Beverwijk
Route: Baanstraat 5A
Postcode: 1941CE



op zoek naar gerelateerd: Baby winkel Heemskerk, Prénatal Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NONKA KIDS NONKA KIDS 572 meter Artykuły dla dzieci oraz zabawki edukacyjne, które tworzą dobre wspomnienia.
Recensies
Super leuke en lieve verkoopster, denkt met je mee, is eerlijk en de winkel is altijd gezellig. Mooie kwaliteit kleding, ruim assortiment, cadeaubonnen zijn altijd een feestje om te geven, leuke accessoires, kortom gewoon een winkel die je niet kan missen!
Super leuke winkel. Je krijgt alle aandacht en denken goed met jou mee. Voor kwaliteit kleding zou je deze winkel echt moeten bezoeken!
Super leuke winkel voor babies en kinderkleding! Er staat daar een lieve meid achter de balie die je altijd vriendelijk wilt helpen of even een babbeltje wilt maken. Mijn dochter ziet er altijd tip top uit.
Super leuk winkeltje met super mooie kleertjes. Er staat altijd een heerlijk een bakkie koffie klaar en ik kan de baby gezellig mee nemen. Ook worden cadeautjes super leuk ingepakt echt een feestje om te geven.
Super geslaagd voor mijn aankomende nichtje. Hele mooie winkel waar we zeker terugkomen!
Wij hebben zelf geen kinderen maar voor neefjes, nichtjes en kinderen van vrienden en bekenden slagen wij hier altijd. Dat winkelt lekker makkelijk! De cadeautjes zijn er feestelijk uit en worden creatief en met alle aandacht ingepakt. Met recht een aanwinst in Beverwijk; een zaak waar de klant echt koning is.
Echt de allerleukste winkel voor babykleding
Super leuke winkel ! word altijd heel gelukkig als ik daar binnenkom met al die mooie spulle en word altijd echt goed en vriendelijk geholpen ! 5 sterren zijn eigenlijk te weinig
Topper ! Al heel vaak fijne producten besteld, vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Go girl x
leuke baby kleren en denken goed mee. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid