facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BY ERIK Zonwering

Info

Eerlijke producten
Eerlijke prijs
Eerlijk advies



"Zonwering en horren op maat. BY ERIK zonwering is gevestigd in Moordrecht. BY ERIK levert knikarmschermen, screens, rolluiken uitvalschermen en veranda zonwering op maat. Tevens leveren wij een diversiteit aan horren."
Adres: Moordrecht
Stad: Moordrecht


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&K Moordrecht B&K Moordrecht 725 meter Goed geholpen. Garagedeur wordt binnenkort gerepareerd
Recensies
Ik heb door Erik rolluiken laten plaatsen voor de ramen van de slaapkamers en een screen voor het keukenraam. Ik ben super tevreden van begin tot eind. Erik heeft goed naar onze wensen geluisterd en gaf ons ook tips en adviezen. Het plaatsen ging vlot en netjes. Alle bedradingen zijn netjes weggewerkt en in no time was alles ook weer netjes opgeruimd. Zeer tevreden en ben er super blij mee!
Mooie screen laten plaatsen op onze dakkapel. Erik denkt met je mee en is heel vriendelijk. Snelle levering en goede montage. Zijn erg blij met het eindresultaat!
By Erik had genoeg vakkennis en werkervaring in huis om ons goed te adviseren over de door ons aan te schaffen screens. Snelle levering en nette montage. Zeer tevreden met het resultaat. Topbedrijf!
Duidelijk verhaal en goede materialen. Praktische en professioneel bedrijf. Snelle levertijd en plaatsing! Super blij met onze nieuwe hor deur!
Aflopen zaterdag zowel screens als rolluiken laten plaatsen. Zeer tevreden over het advies en eindresultaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid